FBC Remix Miehet 3div - Toholammin urheilijat (5 - 11)

Aika: 28.10.2017 18.30
Paikka: FBC Remix, Laihian Monitoimitalo
Sarja: Pohjanmaa Miesten II-div.

Kauden toisessa kotiottelussa miesten edustus sai vastaansa Toholammin urheilijat. Ottelusta muodostui maalirikas miettelö, jossa tilanteet vaihtelivat vauhdikkaasti päädystä toiseen.

Maali-iloittelun aloitti Toholammin uhheilijat, joka siirtyi 1-0 johtoon jo reilu minutin pelin jälkeen. Remixin kuittaus saatiin heti puoli minuttia tästä mutta Toholampi siirsi pelin 2-1:n samoin puoli minutti Remixin tasoituksen jälkeen. Seitsemän minutin kohdalla Toholampi lisäsi johtonsa jo 3-1:n. Loppuerä oli kuitenkin Remixin miehiltä tasapainoista peliä ja maalejan onnistuttiin tekemään hyvien syöttörallien päätteeksi. Erän lopussa tilanne oli tasan 3-3.

Toisessa erän toholampilaiset aloittivat vahvasti ja onnistuivat tekemään kaksi maalia reiluun 6 minuttiin. Ensimäinern maali tuli täyskentällisisllä ja toinen heti Niko Lemisen kahden minutin estämisrangaistuksen alussa. Erän loppua kohden Remixin ykköskentällinen oli hyvässä vauhdissa maalaten kolmesti Juho Kallion toimesta. Toholammin onnistui kuitenkin tehdä vielä yksi lisämaali huolimatta siitä, että kotiyleisö kannusti erän loppujaksolla Remixin hyviin painostusyrityksiin, mitkä johtivat muutamiin vaarallisiin läheltä piti tilanteisiin. Näin toiselle erätauolle siirryttiin  kuitenkin Toholammin johtaessa lukemin 6-5.

Hyvän toisen erän jälkeen kolmas erä alkoi murhellisesti, kun Toholampi karkasi  noin minutin pelin jälkeen kahden maalin johtoon. Remix sai vielä hetkeksi parannettua otteitaan ja luotua tilanteita mutta lisämaaleihin miehet eivät kuitenkaan enää pystyneet.  Vierasjoukkueen hyvän karvauksen ja Remixin puolustuksen virheen seuraksena Toholampi pääsi kolmen maalin johtoon noin kahdeksan minuttia ennen pelin loppua. Tämän jälkeen  kotijoukkueen miehet eivät enää saaneet koottua rivejään niin, että joukkue olisi pystynyt taistelemaan pelin voitosta saati tasapelistä. Vierasjoukkue kaunisteli vielä viimeisen kymmenminuttisen aikana voittolukemiksi 11-5. Toholammin paras oli Tuomas Määttälä, joka tehtaili viisi maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön. Remixin parhaana palkittiin Juho Kallio, lähes yhtä hyvällä neljän maalin ja yhden maalin johtaneen syötön tehoilla.