SB Kauhajoki - Naiset (3 - 1)

Aika: 25.10.2015 13.00
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016


Naiset lähtivät kauden toiseen turnaukseen hyvistä lähtökohdista, kun ensimmäisestä turnauksesta alla oli kaksi murskalukemin tullutta voittoa. Toisessa turnauksessa oli kuitenkin astetta kovemmat vastustajat, kun vastassa olivat edelliskausilta tuttu SB Kauhajoki sekä 2.divisioonasta pudonnut KauWi, jotka niin ikään olivat avanneet kautensa kahdella voitolla.

FBC Remix vs. SB Kauhajoki

Ottelu Kauhajokea vastaan lähti käyntiin Remixin määrätessä tahdin. Kauhajoki kuitenkin puolusti todella tiivisti viisikkona ja teki sen ennenkaikkea hallitusti. Remixin alun painostus ei tuottanut maaleja ja Kauhajokikin alkoi päästä pikkuhiljaa peliin sisälle. Avausmaalista vastasi vierasjoukkue, kun Kauhajoki sai lähivaparin, joka ei kuitenkaan mennyt suoraan verkonperukoille vaan pomppi Remix pelaajien muurista useamman pompun kautta maaliin. Remix hiukan lannistui harmittavasta osumasta ja erä näyttikin jo päättyvän 0-1 lukemissa, mutta Kauhajoki iski kuitenkin tärkeän "pukukoppimaalin" 3 sekuntia ennen loppua Remixin lepsuillessa.

Toiseen erään tuli sisuuntunut Remix ja joukkue jatkoi painostustaan Kauhajoen keskittyessä puolustamiseen. Kauhajoen maalivahti oli kuitenkin vahvassa vireessä eikä Remix saanut hyödynnettyjä paikkojaan helpolla. Viiden minuutin jälkeen Remixille helpottavan avausmaalin viimeisteli vahvan ottelun pelannut Lotta Latvakoski Vilma Kankaan syötöstä. Enempää maaleja ei erässä nähty Remixin paineesta huolimatta.

Viimeinen eräkään ei kuitenkaan tuonut Remixille maaleja, vaan päätöserän ainokaisesta vastasi Kauhajoki, kun Kauhajoen pelaaja toimitti pallon maalin takaa maalille ja se pomppi Remix pelaajan jaloista epäonnekkaasti maaliin etukulmasta. Kauhajoki tyylitteli lopun varmasti eikä päästänyt Remixiä paraatipaikoille ja kairasi itselleen voiton lukemin 1-3.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 012:40VastustajaVastustaja
2 - 014:57VastustajaVastustaja
2 - 119:43Latvakoski LottaKangas Vilma
3 - 138:43VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
7:16Vastustaja2 min
Torjunnat:
Laine Heini: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Ahtola Riina
Hyökkääjä
5Kallio Aliina
Puolustaja
7Kujala Sofia
Hyökkääjä
11Laine Heini
Maalivahti
17Killinen Emma
Hyökkääjä
19Kujanpää Mari
Hyökkääjä
20Matkala Annemari
Puolustaja
24Mahlamäki Krista
Hyökkääjä
25Trompari Johanna
Puolustaja
26Sutinen Sofiina
Hyökkääjä
32Kangas Vilma
Hyökkääjä
34Latvakoski Lotta
Hyökkääjä
35Nivukoski Eveliina
Hyökkääjä
-Lehtimäki Toni
Valmentaja