Aika: 25.10.2015 16.00
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016

FBC Remix vs. KauWi

Turnauksen avausottelun tappion jälkeen Remix lähti päättäväisesti toiseen otteluun voittoa tavoitellen. KauWi jäikin alussa Remixin hallinnassa köysiin ja avausmaali syntyi ajassa 2.37 kun Emma Killinen pääsi maalaamaan Krista Mahlamäen tullessa reboundista lukemiksi 1-0. Remix sai tästä entistä enemmän lisävirtaa ja ajassa 6.08 Riina Ahtola teki lukemiksi 2-0 Johanna Tromparin syötöstä.

Tämän jälkeen Remixin peli alkoi hiukan kangerrella johtoasemassa ja KauWi alkoi luoda vaarallisia tilanteita kuin tyhjästä. KauWi sai tehtyä ennen erän loppua 2-1 kavennuksen. Toinen erä jatkui samalla tavalla, kun ensimmäinen päättyi. Remix ei saanut pelin juonesta samalla tapaa kiinni kuin päiväs neljässä aikaisemmassa erässä ja myös tuomaristo antoi apua KauWille, kun Krista Mahlamäki passitettiin jäähylle käsittämättömästi. KauWi ei tuntenut sääliä vaan käytti ylivoimansa hyväkseen ja lukemiksi taululle 2-2. Tämän jälkeen Remix alkoi jälleen saada peliään kasaan ja loi muutaman hyvän paikan, mutta tämä loppui nopeasti kun Mahlamäki joutui jälleen jäähypenkille, jälleen kerran, erittäin kyseenalaisesti. Remix selvitti kuitenkin alivoiman tällä kertaa todella vahvasti.

Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty. Päätöserässä KauWi ei kuitenkaan antanut Remixille armoa. Reippaan minuutin jälkeen KauWi siirtyi johtoon eikä johtoasemastaan luopunut. Ajassa 35.00 KauWi sai vahvan vyörytyksen päätteksi tehtyä lukemiksi 2-4. Remixille tarjoutui kuitenkin vielä mahdollisuus päästä peliin mukaan, kun vastustajan pelaaja provosoitui ja kuittasi 5 minuutin jäähyn lyötyään pelin ulkopuolella Sofia Kujalaa mailalla naamaan. Remix saikin ylivoimansa heti toimimaan ja Aliina Kallio teki Mahlamäen syötöstä tärkeän 3-4 kavennuksen. Tämän jälkeen Remixin ylivoima ei kuitenkaan alkuunkaan toiminut vaikka se lupaavasti maalinmuodossa alkoikin.

KauWi selvitti alivoimansa helposti ja painoi loppupelin suvereenisti Remixin päädyssä ja teki vajaassa puolessatoista minuutissa vielä kolme maalia ja loppulukemat taululla olivat 3-7.