Aika: 7.11.2015 12.00
Paikka: Anssin Jussin Areena
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016

Naisille kaksi tasapelipistettä

Härmästä Naiset lähtivät kauden kolmanteen turnaukseen Härmään allaan heikko turnaus Kokkolassa. Edessä oli siis selkeä parannus, jota osittain tulikin.

FBC Remix - PaSu 3-3

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Töysän PalloSuharit. PaSu oli koko alkukauden pelannut todella tasaisia pelejä ja sellainen oli edessä nytkin. Remix sai otteluun vahvan lähdön ja heti ensimmäisessä vaihdossa joukkue loi pari loistavaa maalintekopaikkaa. PaSu ei jäänyt kuitenkaan pekkaa pahemmaksi ja sai luotua myös hyviä paikkoja Remixin päätyyn. PaSu vastasikin ottelun avausmaalista 9 minuutin kohdalla, kun Remix pelaajien virheiden jälkeen pallo iskettiin Remixin maaliin. Remix sai tästä lisää puhtia tekemiseensä ja runsaan minuutin kuluttua Riina Ahtola tälläsi Noora Lintulan syötöstä ansaitun 1-1 tasoitusosuman.

Toiseen erään lähdettiin siis 1-1 lukemista ja terävämpänä erän alussa oli PaSu. Ajassa 16.36 PaSu siirtyi 1-2 johtoon jälleen Remixin pienen uinahduksen jälkeen. Kuitti tuli kuitenkin tälläkin kertaa pian, kun parin minuutin kuluttua Vilma Kangas löi lukemiksi 2-2 Krista Mahlamäen esityöstä. Enempää maaleja ei toisessa erässä nähty, vaikka molemmat loivat kelpo maalintekotilanteita.

Päätöserään Remix lähti selvästi ryhdikkäämmin kuin PaSu. Remixin materiaalin laajuus alkoi näkyä ja ajassa 36.32 Remix siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon lukemin 3-2. Maalista vastasi Mahlamäki ja syötön maaliin korjasi Johanna Trompari. Remixin johto ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun jälleen tarvittiin vain pari minuuttia tasoitusosumaan. Lopussa Remix painosti raivoisasti, mutta sai myös jäähyn, josta ensin vihellettiin rangaistuslaukaus. Maalivahti Heini Laine kuitenkin hoiti tilanteen hyvin ja sen jälkeen Remixin alivoima toimi loistavasti. Lopun rynnistyksestä huolimatta tulostaululle jäi lopuksi lukemiksi 3-3