SCS - Naiset (1 - 1)

Aika: 7.11.2015 15.00
Paikka: Anssin Jussin Areena
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016


FBC Remix - SCS 1-1

Toisessa ottelussa vastaan asettui ainoastaan yhden pistemenetyksen kokenut SCS. SCS:llä ei kuitenkaan ollut tässä turnauksessa mukanaan kuin reipas kentällinen pelaajia. Ottelun kulku olikin alusta asti selvä. Remix antoi vahvasti painetta läpi ottelun eikä SCS saanut kontrolloituja hyökkäyksiä koko ottelussa juuri lainkaan. Paineistamisesta huolimatta SCS kuitenkin puolusti todella tiiviisti, eikä Remixkään saanut ottelussa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta huippumaalintekopaikkoja.

Maalinteko tuotti suuria hankaluuksia ja ottelun puoliväliin mennessä Remix oli laukonut palloa enemmän vastustajan maalia kohti, mutta vaarallisimmat paikat vastahyökkäyksistä ja pallonmenetyksistä johtuen tulivat kuitenkin SCS:lle. Heini Laine hoiti kuitenkin nämä uskomattomalla varmuudella.

Avausmaali syntyi vihdoin ajassa 27.23, kun kapteeni Annemari Matkala purjehti keskelle ja lähetti vihaisen vedon kohti maalia, joka löysi vihdoin tiensä maaliin asti. Remix haki kovasti helpottavia lisäosumia ja SCS oli loppua kohden entistä enemmän hätää kärsimässä, mutta maalinteko oli todellista tervanjuontia. Lopulta kävi kuten niin usein yleensä. Kun itselle ei maalinteko kelpaa, niin vastustaja iskee ja niin kävi nytkin. Remixin ote alkoi kadota ja pallolliset suoritukset olivat paikoitellen kehnoja ja ajassa 41.24 SCS iski tasoituksen.

Remix jylläsi lopussa vahvasti, kunnes Matkala sai jäähyn reipas 30 sekuntia ennen loppua. SCS ei ylivoimalla tilanteita enää saanut luoduksi, pikemminkin Remix sai pari puolittain vaarallista tilannetta alivoimalla, mutta lisämaaleja ei nähty.

Erityismaininnat turnauksesta tulevat vahvasti läpi turnauksen pelanneille Lotta Latvakoskelle sekä pisteet kummassakin ottelussa mahdollistanut Heini Laine, joka teki kummassakin ottelussa lukuisia tärkeitä torjuntoja.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 127:23Matkala AnnemariEi syöttäjää
1 - 141:24VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
44:23Matkala Annemari2 min
Torjunnat:
Laine Heini: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Ahtola Riina
Hyökkääjä
6Lintula Noora
Hyökkääjä
7Kujala Sofia
Hyökkääjä
8Tuominen Sonja
Hyökkääjä
10Ojanperä Lotta
Puolustaja
11Laine Heini
Maalivahti
11Ojanperä Veera
Hyökkääjä
17Killinen Emma
Hyökkääjä
19Kujanpää Mari
Hyökkääjä
20Matkala Annemari
Puolustaja
22Kauppi Saara
Puolustaja
23Soisalo Vilma
Puolustaja
24Mahlamäki Krista
Hyökkääjä
25Trompari Johanna
Puolustaja
26Sutinen Sofiina
Hyökkääjä
32Kangas Vilma
Hyökkääjä
34Latvakoski Lotta
Hyökkääjä
35Nivukoski Eveliina
Hyökkääjä
-Lehtimäki Toni
Valmentaja