PSB Lapua - Naiset (0 - 8)

Aika: 13.12.2015 12.00
Paikka: Lohtajan Maininki, Lohtaja
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016


Naisit palasivat voittojen tielle Lohtajalla

Kaksi viimeisintä turnausta nihkeästi pelannut ja maalinteko-ongelmien kanssa paininut Naisten joukkue palasi takaisin voittokantaan, kun joukkue rökitti PSB Lapua 8-0 sekä Nibacos II:n 8-4. Joukkueessa nähtiin myös tuore vahvistus, kun Nurmon Jymystä siirtynyt Irene Viita debytoi oranssien väreissä.

PSB Lapua - FBC Remix 0-8:

Ottelun kulku oli alusta asti selvää. Remix hallitsi ottelua isännän ottein suvereenista eikä Lapua saanut koko ottelun aikana luotua vaaranpaikkoja kuin muutaman kerran Remixin harhasyötöistä tai muutamasta vastaiskusta. Laine oli kuitenkin vähäisestä vetomäärästä huolimatta maalillaan koko ajan hyvin valppaana eikä ollut yllätettävissä. Remix ei kuitenkaan itsekkään pallonhallinnasta huolimatta saanut vaarallisia paikkoja pelin alkuun. Helpottava avausmaali syntyi kuitenkin ajassa 8.28, kun Vilma Kangas laittoi pallon reppuun maalivahdin jalkojen välistä. Syötön osumaan tarjosi Latvakoski.

Remixin peli rentoutui maalin jälkeen huomattavasti, mutta lisämaaleja ei ensimmäisessä erässä tullut. Toinen erä oli kuin toisinto ensimmäisestä. Remix hallitsi, mutta kykeni maalaamaan vaan kerran. Maalista vastasi Mahlamäki ja syötön tililleen korjasi joukkueen uusi jäsen Viita. Viisikkopelissä Remixillä ei suurta hätää edelleenkään ollut ja Laine hoiti leiviskänsä tyylillä.

Päätöserässä Remixin hanat sitten vihdoin aukenivat kunnolla. Heti erän alussa pakkipari Ahtola-Trompari oli asialla, kun Ahtola painoi taululle lukemiksi 3-0 Tromparin alustuksesta. Tämän jälkeen Remix minuutin kuluttua ylivoiman, jonka joukkue hienosti hyödynsi. Avausmaalista vastannut kaksikko Kangas-Latvakoski oli jälleen asialla ja taululle ratkaisevan tuntuiset lukemat 4-0. Tämän jälkeen Remixin maalitahti hiipui hetkeksi, mutta hätä ei kuitenkaan ollut. Joukkue piti palloa hyvällä varmuudella eikä jättänyt vastustajalle mahdollisuuksia tulla enää takaa rinnalle. Viimeisellä viidellä minuutilla joukkue pisti vielä verkot kunnolla tötterölle. Mahlamäki teki illan toisensa ja heti perään Kangas iski hattutempun täyteen. Lopussa vielä Trompari tarjoili ensin 7-0 maaliin syötön Kankaalle joka teki jo ottelun neljännen maalinsa sekä sen jälkeen 8-0 maalin Killiselle ja näihin lukemiin myös ottelu päättyi.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 217:22Mahlamäki KristaViita Irene
0 - 330:25Ahtola RiinaTrompari Johanna
0 - 4 (yliv.)33:49Kangas VilmaLatvakoski Lotta
0 - 541:00Mahlamäki KristaKujanpää Mari
0 - 641:38Kangas VilmaEi syöttäjää
0 - 742:36Kangas VilmaTrompari Johanna
0 - 843:16Killinen EmmaTrompari Johanna
0 - 18:28Kangas VilmaLatvakoski Lotta
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
10:09Vastustaja2 min
31:37Kujala Sofia2 min
33:27Vastustaja2 min
Torjunnat:
Laine Heini: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Ahtola Riina
Hyökkääjä
5Kallio Aliina
Puolustaja
7Kujala Sofia
Hyökkääjä
9Viita Irene
Hyökkääjä
11Laine Heini
Maalivahti
17Killinen Emma
Hyökkääjä
19Kujanpää Mari
Hyökkääjä
20Matkala Annemari
Puolustaja
24Mahlamäki Krista
Hyökkääjä
25Trompari Johanna
Puolustaja
32Kangas Vilma
Hyökkääjä
34Latvakoski Lotta
Hyökkääjä
35Nivukoski Eveliina
Hyökkääjä
-Lehtimäki Toni
Valmentaja