Naiset - Nibacos II (8 - 4)

Aika: 13.12.2015 15.00
Paikka: Lohtajan Maininki, Lohtaja
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016


FBC Remix - Nibacos II 8-4:

Päivän toiseen otteluun Remix lähti samoin eväin kuin ensimmäiseen. Minkäännäköisestä hermoilusta normaaliin tapaan ei ollut pienintä tietoakaan vaan joukkue otti ohjat käsiinsä heti ottelun alusta. Kolmen minuutin pelin jälkeen Remix siirtyi johtoon Kujalan tehtyä 1-0 osuman, kenenpä muunkaan kuin avausmaalien syöttöihin erikoistuneen Latvakosken passista. Joukkueen meno jatkui hyvänä ja 10 minuutin pelin jälkeen Mahlamäki jatkoi päivän vahvoja otteitaan ja teki lukemiksi 2-0 Kujalan syötöstä. Lisää seurasi reippaan minuutin kuluttua, kun avauserän viimeisen osuman iski hirmuvireessä oleva Kangas ja 3-0 maaliin syötön saalisti Kujanpää.

Toinen erä lähti vielä Remixin kannalta hyvin käyntiin kun Kujanpää teki Mahlamäen maalille toimittamasta irtopallosta lukemiksi 4-0. Sen jälkeen kuitenkin joukkue alkoi ottaa hiukan kaasua pois polkimelta ja Nibacos pääsi otteluun paremmin sisään. Remixin viisikkopuolustus ei ollut enää niin yhtenäistä ja sen johdosta Nibacoskin alkoi luoda paikkoja. Ottelu aaltoili paljolti päästä päähän ja Remix saikin pian ylivoiman kun vastustaja turhautuneena ajoi Latvakosken törkeästi laidan yli.

Tästä ei kuitenkaan ollut Remixille apua, kun peli meni ennemminkin joukkueella hiukan sekaville raiteille ja vastustaja heräsi jäähyn johdosta. Nibacos selvitti jäähyn ja alkoi luoda sen jälkeen muutamia tilanteita, mutta Laine oli maalillaan rautaa. Kaikki kuitenkin loppuu aikanaan, myös Remixin ja Laineen yli 75 minuuttia kestänyt nollapeliputki. Ajassa 25.34 Nibacos kavensi ottelun ja tämän jälkeen katsomosta tuli yllättäen vahvoja negatiivisia huutoja Remixin pelaajille ja joukkueen focus alkoi tämän jälkeen hiukan kadota huutoihin. Tästä ei mennyt kuin reipas kolme minuuttia ja Nibacos kavensi jo 2-4.

Pelaajat kuitenkin välttivät tämän jälkeen suurimman panikoinnin eikä hätää päässyt lopulta syntymään. Päätöserään painotettiin tiivistä viisikkopeliä ja kaverien tukemista. Tämä toimikin ja jokainen pelaaja lisäsi pari napsua suoritukseensa lisää ja peliesitys parani aiemman päivän tasolle. Kujala siirsi helpottavasti Remixin 5-2 johtoon Nivukosken passista hienon riiston ja vastaiskun jälkeen. Remix tyytyi pelaamaan puolustuspeli edellä ja viimeiset maalit nähtiinkin vasta viimeisen viiden minuutin aikana.

Ajassa 40.31 Nibacos pääsi Remixin lepsuilun keskellä kaventamaan ja vielä peliin mukaan. Tai siltä se ainakin vaikutti, kunnes puolen minuutin kuluttua Ahtola ja Trompari olivat juonimassa keskialueella vaparia, jonka Trompari pamautti maaliin kylmänviileästi. Remix sai tästä lisää intoa ja heti seuraavasta hyökkäyksestä joukkue lisäsi jälleen maalisaldoaan. Pistetilinsä auki saanut Nivukoski ei tästä halunnut enää luopua ja alusti Mahlamäen päivän neljännen osuman ja Remixin jo ratkaisevan tuntuisesti 7-3 johtoon.

Nibacos kykeni vajaan minuutin kuluttua vielä kaventamaan, mutta Remixin etumatka oli liikaa. Viimeisen sinetin ottelulle löi Nivukoski ottelun kolmannella pistellään ja loppulukemat olivat Remixille 8-4. Maalirikkaan päivän myötä joukkue on viimeistellyt maaleja eniten koko sarjassa.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
3 - 011:22Kangas VilmaKujanpää Mari
4 - 017:18Kujanpää MariMahlamäki Krista
4 - 125:34VastustajaVastustaja
4 - 228:41VastustajaVastustaja
5 - 232:52Kujala SofiaNivukoski Eveliina
1 - 03:05Kujala SofiaLatvakoski Lotta
5 - 340:31VastustajaEi syöttäjää
6 - 340:59Trompari JohannaAhtola Riina
7 - 341:15Mahlamäki KristaNivukoski Eveliina
7 - 441:53VastustajaVastustaja
8 - 444:00Nivukoski EveliinaEi syöttäjää
2 - 09:52Mahlamäki KristaKujala Sofia
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
20:37Vastustaja2 min
Torjunnat:
Laine Heini: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Ahtola Riina
Hyökkääjä
5Kallio Aliina
Puolustaja
7Kujala Sofia
Hyökkääjä
9Viita Irene
Hyökkääjä
11Laine Heini
Maalivahti
17Killinen Emma
Hyökkääjä
19Kujanpää Mari
Hyökkääjä
20Matkala Annemari
Puolustaja
24Mahlamäki Krista
Hyökkääjä
25Trompari Johanna
Puolustaja
32Kangas Vilma
Hyökkääjä
34Latvakoski Lotta
Hyökkääjä
35Nivukoski Eveliina
Hyökkääjä
-Lehtimäki Toni
Valmentaja