NJ II - Naiset (2 - 4)

Aika: 10.1.2016 17.00
Paikka: Lapuan Urheilutalo
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016


Naisten voittoputkelle jatkoa Lapualla

Naiset venyttivät kahdella voitollaan NJ II:sta sekä Nibacos II:sta voittoputkensa kauden ennätyslukemiin, neljään, sekä pisteputken jo kuuden ottelun mittaiseksi.

FBC Remix - NJ II 4-2:

Päivän avausottelussa Remixille asettui vastaan sarjataulukon alapäässä oleva uusi tuttavuus NJ II. Pelin tahti olikin alusta asti selvä, Remix hallitsi palloa ja määräsi tahdin ja NJ pyristeli perässä. Hallinnasta huolimatta ottelu oli kuitenkin tasainen. Remix sai hyvin pelinsä rullaamaan aina vastustajan hyökkäysalueelle, mutta maalinteko ei ollut edellisen turnauksen tasolla vaan tuotti vaikeuksia. Viimeiset ratkaisut jäivät usein liian laaduttomiksi kun parketilla pomppinut pallo ei meinannut millään tarrata pelaajien lapoihin ja vastustajan maalivahti selvitti tilanteet vahvasti. Tämä alkoi myös näkyä Remixin pelissä hiukan väkinnäisenä yrityksenä, kun maltti hyökkäysalueella loppui ja kiire maalintekoon oli liian suuri.

Toisen erän alku lähti Remixiltä heikosti käyntiin, kun NJ siirtyi 1-0 johtoon käytännössä ensimmäisestä paikastaan ottelussa. Tämä toimi myös hyvänä herätyksenä pelaajille ja Remix ei maalista lainkaan lannistunut, päinvastoin. Helpottavan tasoitusosuman iski vajaan parin minuutin kuluttua vahvasti pelannut Vilma Kangas, joka porhalsi yksin läpi kun molemmat joukkueet lähtivät vaihtamaan kentällisiään. NJ ei kuitenkaan antanut tämän häiritä vaan alkoi myös päästä peliin mukaan ja alkoi myös luomaan tilanteita Remixin päätyyn eritoten vastahyökkäyksillään. Ajassa 22.17 NJ sai keskialueelta vapaalyönnin, josta joukkue toimitti pallon Remix nuottaan onnekkaalla "kaaliperhosella" läpi pelaajamassan. Tälläkin kertaa Remix kuitenkin iski kuitin nopeasti, kun noin minuutin kuluttua Kujanpää iski onnekkaasti maalintakaa pallon verkkoon NJ:n maalivahdin avustuksella.

Päätöserään Remix otti ensimmäisen erän tapaan hallinnan itselleen eikä jättänyt NJ:lle suuria mahdollisuuksia. Väkeviä otteita läpi pelin vahvalla liikkeellään suorittanut Latvakoski iski vihdoin Remixin 3-2 johtoon, kun päätöserää oltiin pelattu 3.36min. Rapiat kolme minuuttia tästä ja viimeisen niitin ottelulle löi Latvakosken maalinkin alustanut Matkala, joka tinttasi Viidan syötöstä loppulukemiksi 4-2.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 015:25VastustajaVastustaja
1 - 117:05Kangas VilmaEi syöttäjää
2 - 122:17VastustajaEi syöttäjää
2 - 223:19Kujanpää MariLintula Noora
2 - 333:36Latvakoski LottaMatkala Annemari
2 - 436:53Matkala AnnemariViita Irene
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Laine Heini: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Ahtola Riina
Hyökkääjä
5Kallio Aliina
Puolustaja
6Lintula Noora
Hyökkääjä
7Kujala Sofia
Hyökkääjä
9Viita Irene
Hyökkääjä
11Laine Heini
Maalivahti
15Nuuja Hanna
Hyökkääjä
17Killinen Emma
Hyökkääjä
19Kujanpää Mari
Hyökkääjä
20Matkala Annemari
Puolustaja
23Soisalo Vilma
Puolustaja
24Mahlamäki Krista
Hyökkääjä
25Trompari Johanna
Puolustaja
26Sutinen Sofiina
Hyökkääjä
32Kangas Vilma
Hyökkääjä
34Latvakoski Lotta
Hyökkääjä
35Nivukoski Eveliina
Hyökkääjä
-Lehtimäki Toni
Valmentaja