Aika: 23.1.2016 10.00
Paikka: Ylistaro Kirmaushalli
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016

Naisten voittoputki päätökseen kotiturnauksessa

Naiset kohtasivat kotiturnauksessa sarjan kärkiotteluissa SCS:n sekä Kauhajoen, mutta pistepussi ei päässyt kasvamaan hyvistä aluista huolimatta.

FBC Remix - SCS 2-4:

Turnauksen avausottelussa Remixiä vastaan asettui SCS, jonka kanssa edellisottelu päättyi tasalukemiin 1-1. Kotijoukkue aloittikin terävästi ja siirtyi ajassa 3.29 1-0 johtoon, kun Matkala iski upeasti Kallion syötöstä pallon verkon perukoille. SCS kuitenkin pääsi iskemään kavennuksen nopeasti ja ajassa 5.03 lukemat olivat tasan. Remixin ote kuitenkin tässä vaiheessa piti ja pian Vilma Kangas siirsi jälleen Kallion syötöstä joukkueen johtoasemaan. Toinen erä alkoi Remixin kannalta murheellisesti ja joukkue ei saanut peliä takaisin enää raiteilleen. SCS kuittasi Remixin johdon reippaan minuutin jälkeen ja Remixin oman hölmöilyn johdosta siirtyi jo seuraavassa vaihdossa 3-2 johtoasemaan. Remix pääsi vielä yrittämään tasoitusta useaan otteeseen, mutta tolppaa lähemmäksi joukkue ei päässyt. Hyökkäyksen Remix sai pyörimään välillä vastustajan päädyssä pitkiäkin aikoja, mutta todellisille vaarallisille maalintekopaikoille joukkue ei päässyt, vaan ratkaisuja yritettiin huonoista paikoista epätoivon vallassa liian nopeasti. Lopussa SCS pääsi iskemään vielä viimeisen tyhiin ja saalisti nousupaikan suhteen tärkeät pisteet itselleen.