Aika: 23.1.2016 18.00
Paikka: Ylistaro Kirmaushalli
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016

FBC Remix - SB Kauhajoki 2-6:

Illan pääottelussa Remixin vieraaksi tuli ykköstilaa tavoitteleva SB Kauhajoki. Ottelu Kauhajokea kulki pääpiirteittäin samoja raiteita kuin ensimmäinenkin. Ensimmäisen erän Remix pelasi kokonaisuudessaan vahvasti eikä suurta hätää ollut vaan peli oli Remixin näpeissä. Tälläkin kertaa avausmaalista vastasi Matkala, jolle syötön antoi Ahtola. Toiseen erään lähdettäessä Kauhajoki pääsi peliin mukaan paljon paremmin ja Remixin hallinta alkoi pikkuhiljaa katoamaan. Peli aaltoili päästä päähän ja Kauhajoki sai pallon Remixin maalikehikkoihin yhteensä neljä kertaa. Lopulta pallo löysi tiensä maaliin ja Kauhajoki pääsi tasoittamaan ajassa 25.22. Kolmannen erän alussa nähtiin pelin ratkaisu. Remix nukkui totaalisesti erän alun ja Kauhajoki oli todella terävänä. 12 sekunnin jälkeen Kauhajoki siirtyi 1-2 johtoon, 46sekunnin jälkeen 1-3 johtoon ja lopulta 85 sekunnin kuluttua jo 1-3 johtoon. 1-4 maalin Kauhajoki iski ajassa 31.25 ja Remix oli henkisesti löyty. Kauhajoki sai tästä valtavan buustin ja hallitsi peliä täysin loppuerän ajan. Remix sai vielä ylivoimalla mahdollisuuden kaventaa ja käyttikin sen nopeasti hyödykseen ajassa 34.14 kun Ahtola kavensi Kallion syötöstä. Minkäänlaista todellista kiriä joukkue ei saanut vaan peli meni täysin yksin puskemiseksi ja harhasyöttöjen määrä aiempiin turnauksiin nähden oli katastrofaalisen suuri. Veirailijat tekivät lopussa vielä kaksi maalia, ensin ajassa 39.22 ja viimeisen tyhjiin 19 sekunttia ennen loppua ja siirtyivät sarjan piikkipaikalle.