Jalas - Naiset (0 - 4)

Aika: 13.2.2016 13.00
Paikka: Kauhajoen Yhteiskoulun Sali
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016

Naisille kotiintuomisina Kauhajoelta kaksi pistettä Kauhajoella pelatussa turnauksessa

Remix nappasi helpon 4-0 voiton Jalaksesta ja kärsi tiukan kamppailun jälkeen tappion PSB Lapualle lukemin 1-3.

FBC Remix - Jalas:

Päivän avausottelussa Remixiä vastaan tuli sarjajumbo Jalas. Remix ottikin heti alusta asti ohjat vankasti käsiinsä eikä joukkueella ollut suurta hätää oikeastaan koko ottelun aikana. Joukkue pelasi tiivisti viisikkoina kummassakin päädyssä ja liikutteli palloa pelaajalta toiselle mallikkaasti.

Avausmaalista vastasi Mahlamäki ajassa 10.45 ja syötön osumaan tarjoili Sutinen. Tämän jälkeen Remix pääsi pian ylivoimalle ja 2-0 niittasi Kallio Matkalan syötöstä. Toisessa erässä Remixin peli jatkui samalla kaavalla, mutta maalinteossa joukkue ei toisessa erässä onnistunut ja Jalaksen maalivahti hoiti leiviskänsä tyylillä.

Kolmannen erän alussa Remixin 3-0 johto-osuman iski Ojanperä Ahtolan syötöstä ja viimeisen niitin pelille iski ajassa 36.19 Kujanpää Matkalan syötöstä. Maalissa Laine torjui jälleen moitteetta ja otti tililleen kauden toisen nollapelinsä