Aika: 13.2.2016 16.00
Paikka: Kauhajoen Yhteiskoulun Sali
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016

FBC Remix - PSB Lapua:

Päivän toisessa ottelussa Remixin vastustajaksi asettui koko ajan parantuneita otteita esittänyt PSB Lapua. Tempo olikin ottelussa selvästi kovempi kuin päivän avaustaistossa ja siihen sisäänpääsemiseen Remixillä kesti hetken.

Lapua siirtyi neljän minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon ja se toimi myös Remixille herätyksenä. Remix pääsi pikkuhiljaa Lapuan tempoon mukaan alkoi esittää avausottelussa nähtyä viisikkopeliänsä. Peli aaltoili paljolti päästä päähän nopeasti kun molemmat joukkueen antoivat vahvasti painetta päädystä saakka.

Ensimmäisen tapaan toisessa erässäkin nähtiin vain yksi maali ja todella tasaväkistä vääntöä. Remix joutui alivoimalle, jonka joukkue selvitti moitteetta ja pääsi vielä itse alivoimalla yrittämään ratkaisua. Tilanteesta tuomittiin Remixille rangaistuslaukaus jota asettumaan asettui Kallio. Kallio ei rangaistuslaukauksessa kuitenkaan onnistunut, mutta tästä sisuuntuneena hän sivalsi tasavajaalla Latvakosken syötöstä 1-1 tasoitusosuman.

Päätöserän alussa Lapua iski 1-2 johto-osuman parin minuutin pelin jälkeen. Remix painosti rajusti lopussa ja loi muutaman todellisen läheltäpiti -tilanteen, mutta tolppaa nuolleet laukaukset eivät kuitenkaan löytäneet tietään verkkoon asti. Lopussa 10 sekunttia ennen loppua Lapua sai iskettyä niitin ottelussa tehtyään 1-3 osuman tyhjään Remix nuottaan.