Aika: 5.3.2016 10.00
Paikka: Iivarin liikuntahalli
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016

Maaleja ja mustia hetkiä naisille Töysässä

Naisten toiseksi viimeinen turnaus pelattiin Töysässä 5.3., jolloin vastaan asettui turnauksen isäntä PaSu ja HiPa.

Remix - PaSu:

Turnauksen ensimmäiseen peliin lähdettiin hieman unihiekat vielä silmillä. Vastassa oli PaSu, joka on parantanut peliään huimasti kauden aikana ja kohonnut Remixin yläpuolelle sarjataulukossa. Peli aloitettiin hieman kohmeessa ja PaSu pyöritti peliä ensimmäisen minuutin ajan. Lähestulkoon Remixin ensimmäisestä vastahyökkäyksesta Kangas "huitaisi" maalin ajassa 1:12. PaSu pääsi kuitenkin taas pyörittämään peliä ja iski takaisin ajassa 1:46. Peli jatkui PaSun pyörittäessä peli Remixin päässä, harvojen Remixin vastaiskujen lomassa. Remix kuitenkin sai aikaiseksi loistavan vastahyökkäyksen, kun kolmikko Kangas-Sutinen-Mahlamäki teki lähes oppikirjamaalin, aloittaen Mahlamäen syötöstä Sutiselle, joka ei malttanut vielä iskeä maalin edestä, ja jatkuen siitä Kankaalle maalikulmalle. Erässä ei nähty enempää maaleja ja Remix jäi erätauolle (liian) luottavaisin mielin.

Toisessa erässä Remix kohtasi täydellisen mustan hetken. Viisikkopelaaminen oli aivan utopiaa, puolustuksessa nukuttiin ja palloa ei yksilötasolla haluttu itselle ollenkaan. PaSu pääsi iskemään toisessa erässä jopa kuusi kertaa, joista neljä maalia teki PaSun pistolinko numerolla 97, Oona Eerola (6/9 PaSun maaleista Remixiä vastaan). Toisen erän ensimmäisen ja Remixin jälleen hienon mutta ainoan maalin teki Ahtola Sutisen syötöstä ajassa 18:05.

Sisuuntuneena Remix aloitti kolmannen erän paljon paremmin kuin toisen erän. PaSu aloitti kuitenkin maalinteon ajassa 30:35 kolhaisten Remixin egoa jälleen. Vaikka tilanne näytti pahalta Remixin kannalta, ei naiset antaneet periksi. Ajassa 35:19 teki puolustaja Matkala yksilösuorituksena maalin, joka nosti fiilistä joukkueessa. PaSu antoi takaisin vielä yhden kerran heti Matkalan maalin jälkeen ajassa 35:54. Taas kolhittuna, mutta periksiantamattomana Remix nosti päätään ja iski vielä kahdesti 36:54 (Nuuja - Kallio) ja 44:10 (Ahtola), mutta aika ei riittänyt edes tasoittamiseen toisen erän mustasta hetkestä johtuen.