Aika: 5.3.2016 12.00
Paikka: Iivarin liikuntahalli
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016

Remix - HiPa:

Päivän toiseen turnaukseen Remix pumppasi itseensä tsemppimieltä ensimmäisen pelin häviön jälkeen. Tässä onnistuttiinkin ja pelin ilme oli lähes täysin erilainen. Maalitykit Kangas - Mahlamäki jatkoivat pisteidenkeräystä ja aloittivat ajassa 0:29 Mahlamäen syöttäessä maalin edestä poikkisyötön Kankaalle, joka tälläsi avoimeen maaliin. Peli jatkui tästä selvästi Remixin otteessa ja maalipaikkoja saatiin paljon, vaikkakin HiPakin pääsi pariin vastahyökkäykseen, Remixin hinkuessa välillä liiankin innokkaasti tekemään maaleja toisessa päässä. Remix iski kuitenkin vielä kaksi kertaa ennen erän loppua 12:56 (Kangas - Kujala) ja 14:49 (Latvakoski - Nuuja).

Toiseen erään yritettiin korjata viisikkopelaamista ja puolustamista, jotta HiPa ei pääsisi niin helposti tekemään vastaiskun kuin ensimmäisessä erässä. Kolmeen kertaan Remix sai nauttia hienoista maaleista HiPan päähän, kun maalit teki 15:27 Mahlamäki - Kangas (tietenkin), 16:59 Killinen Matkalan reboundista ja 17:14 ketkäs muutkaan kuiin Kangas - Mahlamäki. HiPa osasi kuitenkin rankaista puolustaja Kallion yrittäessä syöttää oman maalin edestä omalle pelaajalle. HiPan ainokainen maali tuli ajassa 26:27. Remix ei vähällä kuitenkaan hetkahtanut vaan Ahtola iski vielä ennen erän loppua 29:07 yksilösuorituksena maalin.

Kolmanteen erään sovittiin, että mennään rauhallisesti, mutta kuitenkin kovaa päälle. HiPaa oli luultavasti kohdannut pieni puhuttelu erätauolla, koska iskivät paljon kovemmin päälle kuin ensimmäisessä ja toisessa erässä. HiPa ei antaisi helpolla periksi. Oma taskurakettimme Sutinen kuitenkin vähät välitti HiPan sisuuntumisesta ja taituroi yksin maalin ajassa 31:01. HiPa halusi kuitenkin hanakasti maaleja ja erä aaltoili päästä päähän, vaikka Remix piti suurimman osan ajasta ohjaksista kiinni. Ajassa 38:44 teki vielä Mahlamäki Tromparin säestyksellä pelin viimeisen maalin. Remix pääsi vielä yrittämään maalintekoa ajassa 41:15, kun HiPa otti jäähyn (liikaa pelaajia kentällä). Remixin ylivoima ei kuitenkaan ollut omalla tasollaan ja maaleja ei tullut. Maalirikas peli päättyi Remixin voittoon 9-1.