Aika: 19.3.2016 12.00
Paikka: Kristiinahalli
Sarja: Pohjanmaa, 3. divisioona 2015-2016

Naiset jäivät tyhjin käsin kauden päätösturnauksessa

Kaskisissa pelatuissa otteluissa Naisilla vastassa olivat NJ II sekä KauWi. Kummastakin pelistä tuli lopulta käkättimeen hyvin erilaisilla esityksillä.

FBC Remix - NJ II 1-6:

Ottelu alkoi Remixin kannalta heikosti, kun NJ siirtyi heti parin minuutin jälkeen 0-1 johtoon ja ajassa 5.25 NJ karkasi jo kahden maalin karkumatkalle. Remix pyrki paineistamaan ja hallitsemaan palloa, mutta etenkin ensimmäisessä erässä NJ pääsi todella murhaavasti kuittamaan maalinedustalta, jossa Remix oli luvattoman löysä.

Remix sai kavennuksen ajassa 7.41 tuurilla, kun NJ:n pelaajisto sössi pallon maaliinsa Latvakosken jalan kautta. Lahjamaali ei kuitenkaan Remixiä auttanut ja vedot jotka Remix sai olivat helppoja NJ:n maalivahdille. NJ lisäsi johtonsa 1-3 ajassa 11.17, kun pallo löysi tiensä verkkoon useamman Remix-pelaajan ohi pomppien.

Toiseen erään Remix selvästi piristyi ja lepsuun pelaamiseen alkoi tulla sähäkkyyttä, eikä omalla maalinedustalla enää annettu täysin ilmaisia tilanteita. Joukkue otti pallokontrollin, mutta viimeinen terävyys puuttui ja laukaukset lähtivät edelleen melko vaarattomilta alueilta, etenkin kun huono maski ja maalineduspelaaminen jatkui vastustajan päädyssä.

Palloa pyöritettiin NJ:n alueella fiksusti, mutta kun murtavia ratkaisuja ei lopulta saatu millään aikaan oli NJ:n helppo tiivistä puolustaneella viisikolla hoitaa tilanteet. Paria tolppalaukausta lähemmäs Remix ei päässyt. Pikkuhiljaa Remixillä myös turhautuneisuus alkoi paistaa, kun näennäisestä hallinasta huolimatta onnistumisia ei tullut. Ajassa 23:45 NJ:lle tuomittiin rankkari, jonka Laine maalilla hoiti kuitenkin tapansa mukaan tyylillä.

Kolmannessa erässä sama tahti jatkui, ainoana muutoksena oli vain se, että NJ sai luotua jälleen vastahyökkäyksiä ja käytti ne tehokkaasti ensimmäisen tapaan. Joukkue teki erän puolivälin tienoilla kaksi maalia lisää ja löi viimeisen niitin tyhjiin Remixin hakiessa lisämaaleja ilman maalivahtia. Lopputulos siis NJ:lle 1-6.