C1-poikien kausi jatkunut mollissa.

Share |
16.11.2015

C1-Poikien kautta on pelattu jo kolmen turnauksen verran , mutta harmillisen mollivoittoisesti pelit ovat edenneet. Taskun pohjalle on saatu yksi tasapeli ja viisi tappiota. Sarja on kaikenkaikkiaan viiden hyvin tasaväkisen joukkueen taisto ja maalierot ovat peleissä jääneet yleisesti ottaen pieniksi. Lisäksi yllätyksellisiä lopputuloksiakin on nähty. Pelillisesti pojat pärjäävät  mainiosti ja antavat kovan vastuksen jokaisessa ottelussa, mutta kompastuskiveksi on tuntunut nousevat maalien viimeistely ja ehkä pienet virhee, joita välillä sattuu ja joihin vastustajat iskevät hyvinkin tehokkaasti. Poikien pelissä olisi petraamisen varaa myös liikkeessä ja pallon haltuun ottamisessa. Jos palloa jäädään liiaksi odottelemaan, niin vastustajahan sen nappaa. Harmillista on myös se, että sarjan kaksi kovinta joukkuetta sattuu aina saman turnauspäivän aikana kaukaloon Remixin kanssa ja tunnin lepotauko kovan pelin jälkeen jää vähän lyhyeksi. Tätä on kuitenkin turha jossitella.

Viimeinen peliminuutti on ollut pojille kohtalokas pariinkin otteeseen. Spv II.sen kanssa päädyttiin tasapeliin n.40 sekunttia ennen pelin loppua ja sunnuntaina Vaasa vei voiton tiukan pelin päätteeksi 10 sekuntia ennen  pillin vihellystä. Nämä pelit ovat kovasti jääneet harmittamaan kannustusjoukkojenkin puolella.

Positiivisiksi asioiksi pelejä katsoessa on noussut kakkosmaalivahdin hienot onnistumiset, sekä hyvänpäivän onnistuneet hyökkäyskuviot, sekä vahva puolustuspeli. Niin ja joukkueen mainio yhteishenki. Ne luovat uskoa tuleviin onnistumisiin.

Nyt on pieni muutaman viikon tauko turnauksissa, jonka aikana yritetään keksiä uusia askeleita kohti parempia tuloksia maalilla. Muutama vakioketju on osoittanut jo heräämisen ja onnistumisen merkkejä, joten ehkäpä pystymme niukat tappiot vielä voitoiksikin kääntämään tämän kauden edetessä. K.H.

16.11.2015C1-poikien kausi jatkunut mollissa.
15.09.2015C1-poikien kausi alkaa kotiturnauksella Laihialla 3.10.