NJ - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (4 - 5)

Aika: 30.9.2017 11.00
Paikka: Ylistaro Kirmaushalli
Sarja: PC2-61


FBC Remix – Nurmo


Ensimmäisessä ottelussa otettiin heti tyhjät niin sanotusti pois ja aloitettiin heti kovaa Nurmoa vastaan. Pelin alku lähti maltilla liikkeelle, kunnes kahden minuutin kohdalla Nurmo sai vaparin. Remixin seuratessa silmä kovana palloa jäi maalinedusta puolustamatta, josta Nurmon hyökkääjä sai vapaasti ohjata pallon maaliin. Pallollisessa pelissä Remix jäi erässä hieman alakynteen ja vikkelä jalkainen ja palloa hyvin liikuttanut Nurmo oli niskan päällä. Remixillä oli omat paikkansa, mutta ne jäivät yksittäisiksi, sillä peliä ei tahdottu saada aukeamaan. Maaleja ei kumpikaan onnistunut tekemään enempää. Pojat ottivat hieman happea koneeseen ja taistelu jatkui.

Toinen erä jatkui hyvin samoilla linjoilla kuin ensimmäinen. Vajaa kaksi minuuttia pelattu ja ajatusvirhe kostautui. Hyökkäysalueen vapaalyönnissä into maalintekoon oli liian kova, sillä pojat nostivat neljä pelaajaa maalille puolustajan antaessa vaparia. Nurmo pääsi katkoon ja luikki keskialueelta ohi yksin jätetyn Juuson. Tarkka laukaus yläkulmaan, jolle Hankonen ei voinut mitään. Hiljalleen pojat saivat pelistä kiinni ja kaksinkamppailuihin mentiin hanakammin. Tyhjä tila otettiin nurmolaisilta pois ja aloituserän aamukankeus oli ravisteltu jaloista.  Syöttötilaa ei edelleenkään vain tahtonut löytyä, koska palloa odoteltiin omalla tontilla seisovin jaloin. Nurmon pelinrakentelu toimi paremmin kuin Remixin ja se sai muutamia vaarallisia tilanteita. Hankonen kuitenkin napsi hienosti vedot kiinni. Ajassa 26:12 Juho avasi vaparin Nikolle laitaan. Niko kiepautti itsensä keskelle ja kääntölaukaus painui verkkoon. Minuutin kuluttua Niko oli päästä läpiajoon, mutta vastusaja löi vetohetkellä mailaan. Maalia ei tullut, mutta Remix pääsi myllyttämään ylivoimaa. Ylivoima pyöri hienosti ja laukauksia päästiin ampumaan, mutta osumaa ei tullut. Hetki rangaistuksen päättymisestä Juho avasi pitkän roikun, johon Mäki-Tuuri säntäsi perään. Arttu painoi väkisin kahden nurmolaisen puristuksessa läpi ja sysäsi pallon maaliin. Tasalukemista lähdettiin viimeiseen erään.

Remix aloitti kolmannen erän vahvasti. Minuutin pelin jälkeen kaksikko Mäki-Tuuri ja Mäenpää N. riistivät pallon keskialueella ja Niko pääsi hyvään vetosektoriin. Terävä ranne viuhui pakin jaloista yläkulmaan ja Remix oli siirtynyt johtoon. Nurmon tasoitus tuli yhtä nopeasti. Jälleen kerran pojat juoksivat pallon perässä ja oman pelaajan vartiointi unohtui. Tarkka kaukolaukaus painui ohi Hankosen. Hetki tästä Nurmon kapteeni Niemistö sivalsi yli puolenkentän ja Nurmo oli taas johtoasemassa. Erää taisteltiin tasaisesti aina viimeisille minuuteille asti. Nurmo painoi päälle ja Remix yritti vastaiskuilla tehdä tulosta. Kolme minuuttia ennen loppua pojat juonivat kulmasta vaparikuvion, jossa Riku syötti maalin takaa Jepelle. Jeppe näpäytti terävästi etukulmasta pallon maaliin tuoden Remixin tasoihin. Vajavainen ja lähes puhki itsensä ahertanut Remixlauma sai tästä lisävirtaa. Molemmat joukkueet yrittivät raivoisasti hakea voittomaalia. Hankonen oli valppaana ja piti oman pään puhtaana. Pelikello pysähtyi aikaan 44.59, kun Niko oli vienyt pallon päätyyn ja syöttänyt perässä tulleelle Ronille. Roni laittoi ranteet lukkoon ja antoi tykin laulaa. Upea veto napsahti yläriman alle ja Remix otti kauden avausvoiton 5-4. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 001:55Eero MäenpääJali-Jussi Kela
2 - 016:51Eero MäenpääEi syöttäjää
2 - 126:12Mäenpää NikoSaari Juho
2 - 229:59Mäki-Tuuri ArttuSaari Juho
2 - 330:32Mäenpää NikoEi syöttäjää
3 - 331:11Eemi Keski-HeikkiläJali-Jussi Kela
4 - 333:32Verneri NiemistöJoonas Nikkola
4 - 441:54Klankki JesperIkola Riku
4 - 544:59Mäenpää RoniMäenpää Niko
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
27:13Ilari Pihlajamaa2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 24 torjuntaa
Miro Rantala: 18 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
54Saari Juho
Puolustaja
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja