B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - KihU (5 - 2)

Aika: 30.9.2017 17.00
Paikka: Ylistaro Kirmaushalli
Sarja: PC2-61


FBC Remix – KihU


Ensimmäinen erä oli Remixiltä jokseenkin tahmeaa ja varovaista. Lieneekö ensimmäinen peli uuvuttanut poikia, sillä pelissä ei oikein oltu sisällä. Erän alun parhaat tilanteet olivat vastustajalla. Mutta ylärimaa lähemmäs he eivät päässeet. Valmentajien herättelyjen jälkeen pojat saivat muutamia oivallisia paikkoja luotua, mutta maalivahti ehätti tielle. Erän loppupuolella Remix sai kuparisen rikottua, kun Hauki Jr ensin katkaisi maalivahdin avauksen ja sai syötettyä pallon Ronille. Roni luki tilanteen ja syötti keskellä vapaana olleelle Nikolle. Nikon ranteesta lähti nopea näpäytys ja verkko heilui. Erän lopun Remix myllytti jo paremmin, tosin ilman lisäosumia.

Toiseen erään Remix lisäsi vauhtia ja pelivire alkoi näyttää jo varsin mallikkaalta. Avaukset olivat maltillisia ja harkittuja. Syöttelyihin löytyi jo selkeitä kuvioita ja maalinteon kanssa ei hätäilty. Vajaan vitosen kohdilla Roni ja Einari junailivat yhden päivän komeimmista osumista. Roni avasi pitkän syötön Einarille, joka ei ensimmäisestä paikasta kunnolla osunut vaan joutui tekemään kulmauksesta kaarroksen. Roni seurasi tilanteen loistavasti ja ajoi itsensä vetopaikalle, jonne Einari syötti pallon. Roni lämäsi korkeasta polviasennosta tyylillä pallon alakulmaan. Remix jatkoi laukomista, mutta vastustajan maalivahti oli ketterässä kunnossa ehtien mahdottomienkin pallojen eteen. Kova vauhti verotti poikia ja Remix uuvahti hetkellisesti. Kovalla prässäyksellä KihU löysi lyhyen ajan sisään Remixin puolustus pelaamisesta heikot kohdat ja takoi pelin tasoihin. Pojat pyyhkivät hikikarpalot otsaltaan ja hetken ihmeteltyään Kihniön rymistelyä, ottivat pelistä uudelleen otetta. Aivan erän lopulla työnteko palkittiin, kun Hauki Jr tarjosi rystysyötön Laurille, jolta lähti viuhuva veto maaliin. Remix oli jälleen kuskin paikalla.

Kolmannen erän alkuun oli Remixin vuoro tarjoilla sokkihoitoa. Mäki-Tuurin hyvästä esityöstä Niko pääsi jälleen paraatipaikalle. Niko katsoi rauhassa minne pallon laittaa ja sivalsi sen tarkasti tolpan kautta sisään. Seuraavaksi pelissä hyvin otteitaan parantanut Juuso avasi Erkkilän laidasta liikkeelle. Puolustus ehti hieman häiriköimään, mutta Erkkilä sai sen verran siirrettyä palloa, että maalin edustalle uinut Lauri sai laittaa toistamiseen pallon pömpeliin. Kihniö ei luovuttanut peliä vaan sitkeästi yritti loppuun asti. Tällä kertaa Remix oli etevämpi ja pystyi pitämään 5-2 lopputuloksen. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 011:41Mäenpää NikoMäenpää Roni
2 - 019:40Mäenpää RoniMarttila Einari
2 - 125:04Vili WesterholmJesse Kortesluoma
2 - 225:19Juho WesterholmJesse Kortesluoma
3 - 229:52Siltala LauriHaukilehto Arttu
4 - 232:47Mäenpää NikoMäki-Tuuri Arttu
5 - 234:07Siltala LauriErkkilä Aleksi
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
35:45Jesse Kortesluoma2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 12 torjuntaa
Joonas Kivioja: 18 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
54Saari Juho
Puolustaja
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja