NJ - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (6 - 5)

Aika: 17.12.2017 10.00
Paikka: Ylistaro Kirmaushalli
Sarja: PC2-YJS


Nurmo vs. Remix


Nurmo aloitti pelin vahvasti ikään kuin olisi pyörittänyt ylivoimaa ja napautti hienon syöttökuvion päätteeksi pallon verkkoon. Tämä toimi hyvänä herätyksenä pojille, jotka ryhtyivät taistelemaan enemmän pallosta. Syötön katkosta Niko pääsi karkuun laidan kautta ja terävä rannari poltti maalivahdin näpeissä. Jonkin aikaa tasoituksesta Juho ja Niko juonivat harjoitellun vaparin. Pienellä siirrolla Niko pyöräytti nopeasti puolustajien jaloista pallon etukulmasta sisään. Irwinin sanoin: ”Kun on alkuun päästy niin antaa mennä vaan.” Seuraava kentällinen lisäsi Remixin maalisaldoa, kun Tuukan avaus tavoitti Jepen. Muutama syöttö Laurin kanssa ja Jepen nopea veto yllätti maalivahdin. Tässä kohden Nurmo vaihtoi maalivahtia. Remixin perisyntinä näyttäisi olevan miesmerkkaus. Niinpä nytkin kahden vastustajan vapaaksi päästäminen oman maalin edustalla kostautui. Pojat pääsivät kuitenkin erätauolle kahden maalin johdossa, kun Niko upeasti ryösti pallon vastustajalta heilutellen jälleen verkkoa.

Toista erää tahkottiin tasaväkisesti, mutta Remixin pienet virheet kostautuivat. Juuso ilmeisesti kuvitteli itsensä superpesiksen sieppariksi, sillä sen verran sähäkästi käsi kävi pallossa. Istuntohan siitä seurasi, mutta pojat hoitivat tämän mallikkaasti. Tasaviisikolla paketti oli kuitenkin sen verran sekaisin, että odottamaton kääntölaukaus yllätti kaikki. Tämän jälkeen Remixille tuli se legendaarinen musta hetki. Goodman soi nyt vastustajan korvilla ja pojat joutuivat puolustuskannalle. Poikain sännätessä vaihtoon vastustaja äkkäsi tilanteensa tulleen. Nopea hyökkäys tuotti tuloksen ja Nurmo oli tullut tasoihin. Vain hetki tästä ja pallo oli taas Hankosen takana. Yks-kaks oltiinkin takaa-ajajina.

Viimeisessä erässä riitti tapahtumia ja sattumia. Tämän ikäisten nuorten otteluissa on jo sen verran vauhtia, että tuomarit saivat olla silmä tarkkana. Pieneen erheeseen kaatui Remixin ylivoima, joka olisi voinut olla ratkaiseva. Remixille vihelletyn vapaalyönnin antoi vastapuolen pelaaja syöttäen omalle puolustajalle ja Nurmo sai jatkaa peliä. Vastaavanlaisesta tilanteesta on monesti tuomittu kakkonen, mutta nyt se jäi vain tuomarin osalta pahoitteluun. No lentäisi lehmäkin, jos sillä olisi siivet. Ehkä onnetar näki tämän vääryyden, sillä hetkeä myöhemmin Nikon maalia kohti osoitettu heitto muutti suuntaa puolustajasta ja kimposi maaliin. Tämän jälkeen kumpikin joukkue pyrki välttämään virheitä ja maltilla rakensi tilanteita. Remixin maalilla Hankonen joutui kovaan tulitukseen, mutta kesti niin hyvin kuin pystyi, ottaen monta hyvää torjuntaa. Ratkaisua saatiin odottaa aivan erän lopulle asti. Remixin hyvän paineistuksen sekä aggressiivisen hyökkäyksen jälkeen Nurmo pääsi vastahyökkäykseen ja poikien järjestäytyminen omaan puolustusasetelmaan meni sekaisin. Laidalle vetosektoriin unohdettu vastustaja sai paukuttaa sydämensä kyllyydestä kovan pommin etukulmasta verkkoihin. Vaikka Remix otti aikalisän ja maalivahdin pois, ei poikien loppukiri enää riittänyt vaan Nurmo vei tällä kertaa niukan voiton lukemin 6-5.  
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 001:01Niemistö VerneriSiltala Santeri
1 - 105:29Mäenpää NikoEi syöttäjää
1 - 207:17Mäenpää NikoSaari Juho
1 - 307:56Klankki JesperSiltala Lauri
2 - 309:50Siltala SanteriNiemistö Verneri
2 - 411:03Mäenpää NikoEi syöttäjää
3 - 425:00Savela AapoNikkola Joonas
4 - 428:07Savela AapoNiemistö Verneri
5 - 428:23Räty SeveriSavela Aapo
5 - 532:49Mäenpää NikoMäki-Tuuri Arttu
6 - 544:26Kela Jali-JussiNiemistö Verneri
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
22:43Mäki-Saari Juuso2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 33 torjuntaa
Rantala/Rautava: 10 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
54Saari Juho
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja