B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - Nibacos (3 - 3)

Aika: 17.12.2017 17.00
Paikka: Ylistaro Kirmaushalli
Sarja: PC2-YJS

Remix vs. Nibacos03

Ottelu alkoi rauhallisesti, mikä sopi Remixille. Molemmilla oli omat hetkensä, joita ei montaa ollut. Remix ei omista paikoistaan onnistunut viimeistelemään, sillä vedot tyssäsivät joko puolustukseen tai huonoihin ratkaisuihin. Joukkuepelaaminen tässä kohden jäi unholaan. Pelinrakentelu ontui, sillä helppoihin syöttöpaikkoihin liikuttiin huonosti tai avaukset jäivät vastustajalle. Tästä syntyi myös erän ainut tilastomerkintä. Epäonnistuneen pystysyötön haltuunsa saanut vastustaja kiitti ja laittoi pallon verkon perille. Maalille komennettu Erkkilä piti joukkuetta kasassa ja osoitti, että homma hoituu. Muutamista tilanteista peli olisi voinut hyvinkin revetä kokkolalaisille, mutta Erkkilä venyi hienosti pallon tielle.

Toinen erä oli hieman parempaa ja tarkempaa pelaamista. Erän alussa Remix oli jo päästä tasoittamaan, kun Arttu H avasi laidan kautta Nikolle, jolla oli vapaa kaista hyökätä. Niko hämäsi hyvin ja syötti avopaikkaan päässeelle Laurille. Laurin veto kuitenkin nousi sen verran, että se pamahti maalin taakse viipottanutta Nikoa leukaperiin. Jonkin ajan kuluttua Remix pääsi ylivoimalle. Muutaman vedon pojat saivat aikaiseksi ja tulosta tuli heti jäähyn päätyttyä. Vaparin jälkimainingeissa pallo pomppi suoraan Nikon lapaan ja terävä laukaus viuhahti pömpeliin. Kummallakin oli vielä pari tilaisuutta, mutta osumia ei tullut.

Peli sai lisää vauhtia ja molemmilla joukkueilla alkoi voitontahto näkyä. Erän alku oli Nibacoksen, joka sai syöttömyllyn käyntiin. Nopeilla syötöillä Remix saatiin pyörimään ja Nibacos sai riittävän tilan, josta tehdä maaleja. Pari laukasta keskialueelta tulikin nopeasti ja vastustaja oli kahden maalin karkumatkalla. Mutta kuten monesti ennenkin sanottu, niin nämä pojat eivät lopeta ennen kuin summeri soi. Pikku hiljaa Remix alkoi hallita peliä ja käänsi tilanteet edukseen. Pojat raatoivat urheasti ja sisukkaasti väänsivät loppuun asti. Pojat antoivat kirjaimellisesti kaikkensa, sillä osa vaihtopenkille tullessaan totesi, ”…mä oksennan kohta…”. Tehdystä työstä palkka maksetaan. Kova uurastus palkittiin ja Nikon hyvästä esityöstä Juuso sai näyttää sitä kuuluisaa lämäriään. Viuhuva laukaus upposi maaliin Mäki-Tuurin tehdessä maskia. Sama kaksikko oli jonkin ajan kuluttua jälleen asialla, nyt Juuson antaessa syötön. Nikon parin kiemuran jälkeen tarkka laukaus napsahti aivan yläriman alle ja Remix oli taistellut tasoihin. Erän lopun Remix paineisti vielä hurjasti, mutta enempään pojat eivät pystyneet, vaikka paikkoja oli. Kokolailla puolikuntoiselta ja vajavaiselta joukkueelta hieno suoritus 3-3.