B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - NJ (4 - 3)

Aika: 4.3.2018 13.00
Paikka: Vaasan Kauppaoppilaitos
Sarja: PC2-YJS


Remix vs. Nurmo


Päivän toiseen peliin poikia ei juurikaan tarvinnut tsempata. Nurmo on aina sytyttänyt pojat taisteluun, joten valmentajien ohjeena oli nauttia pelistä ja tehdä se minkä parhaiten osaavat. Ja näin pojat tekivät. Kummallakin joukkueella oli panosta pelissä, sillä SPV oli hävinnyt edellisessä pelissä Nibacos04:lle. Tosin Remixin mahdollisuudet olivat enää päästä tasapisteisiin peliveljien kanssa, kun Nurmolla oli täydet mahdollisuudet nousta kärkeen.

Molempien otteista näki heti alusta lähtien, että nyt ei hätiköidä. Peliä oli ilo katsella sillä kumpainenkin haki hyvillä syötöillä ja rakentelemalla vetopaikkoja. Mutta molempien puolustuspelaaminen oli vahvaa, eikä paikkoja tahtonut löytyä. Niko näki tilaisuutensa tulleen hakiessaan vauhtia oman maalin takaa. Hyvä rytmin muutos ja tyhjää laitaa viilettänyt Niko kurvasi keskelle ja kova veto avasi maalihanat. Pian perään hyökkäysalueen vaparista Konsta jallitti kulmauksessa pakkeja ja huomasi Tuukan hivuttautuneen vetopaikkaan puolustajien väliin. Terävä syöttö siihen ja salamannopea lämäri veivät Remixin 2-0 johtoon. Pojat pelasivat joukkueena mahtavasti yhteen.  Tilanteet seurattiin loppuun asti ja peitettiin vedot mallikkaasti. Kaiken kukkuraksi Hankonen pelasi loistavaa ottelua tehden Nurmon tilanteet tyhjiksi.

Nurmo aloitti toisen erän kovalla prässäyksellä ahdistaen Remixin pelinrakentelun täysin. Tämä tuotti kavennuksen, kun maalinedustalta vastustaja sai vapaasti näpäyttää pallon maaliin. Konsta oli toinen Remixin pelaajista, joka oli täysin iskukunnossa ja osoitti vaarallisuutensa. Ensimmäisestä tilanteesta maalivahti nappasi laukauksen, mutta toisesta läpiajosta veto oli vastustamaton. Avauspelaaminen aiheutti edelleen mietintää valmennukselle, sillä omalta alueelta startattiin vaikeasti ja hitaasti. Remix viisikko oli kuitenkin täyttä terästä ja pysyi paikoillaan. Jokainen taisteli ja rohkeasti uskaltautui pallon eteen. Pojat löivät pökköä pesään, kun Niko sai kaartaa keskustasta ja pääsi lataamaan tykkinsä. Sen verran nopeasti ja tarkasti veto lähti, ettei maalivahti ehtinyt reagoida tilanteeseen vaan pallo napsahti takakulmaan. Nurmo yritti vimmatusti tulla peliin mukaan, mutta puolustus ja Hankonen piti pintansa.

Hankonen oli tämän taistelun kiistaton rautakansleri. Aleksi luki peliä loistavasti ja sijoittui juuri oikeaan aikaan oikeaan paikkaan saaden joko kroppansa tai kätensä pallon tielle. Nurmo iski rajusti Remixin puolustukseen, joka raatoi, väänsi ja punnersi antamatta periksi. Puolivälissä erää Nurmo löysi pienet aukot poikien muurista ja sai kavennettua peliä. Ensimmäisen veto oli sen verran tarkka, ettei siihen ollut mahdollisuuksia. Toisessa Hankonen oli hyvin mukana torjuen vedon, mutta reboundissa Nurmo oli nopeampi. Pelin loppu oli vauhdikasta ja tilanteita riitti molemmissa päissä. Nurmo käytti aikalisän ja otti maalivahdin pois. Pojat eivät saaneet palloa toimitettua tyhjiin ja Nurmo pääsi vastahyökkäykseen. Hankonen oli tarkkana ja ehti poikkiliikkeeseen painavan vedon tielle, mutta pallo oli livahtaa kainalon alta maaliin. Onneksi se jäi kuitenkin viivalle, mistä Aleksi ehti napata sen ja tuomari levitti kätensä.

Remix otti maukkaan voiton viimeisestä pelistään ja nousi tasapisteisiin SPV:n kanssa. Voitto karkasi hiuskarvan verran keskinäisellä ottelulla ja maalierolla. Mutta pojat tekivät sen jälleen. He venyivät juuri oikealla hetkellä ja kerrassaan UPEASTI joka pelaaja teki yhdessä töitä joukkueen eteen. Moni pelaajista nosti tasoaan ja otti vastuuta pelipaikallaan yltäen kauden parhaaseen suoritukseensa. Kiitos pojat!
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:24Mäenpää NikoMäki-Saari Juuso
2 - 006:21Vieri TuukkaKorpela Konsta
2 - 116:02Siltala SanteriSavela Aapo
3 - 119:22Korpela KonstaEi syöttäjää
4 - 124:46Mäenpää NikoKorpela Konsta
4 - 237:03Savela AapoSiltala Santeri
4 - 338:09Räty SeveriSiltala Santeri
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 20 torjuntaa
Rautava Elias: 9 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
54Saari Juho
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja