FBC Remix C1-pojat (2003) - SB Vaasa04 (6 - 4)

Aika: 29.9.2018
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: C1-Pohjanmaa


FBC Remix vs. SB Vaasa04


Edellisen pelin tunnelmat jatkuivat seuraavassa pelissä hyvässä ja pahassa mielessä. Vajaan minuutin pelin jälkeen Niko sai Laurilta hyvän syötön ja laittoi pallon varmasti reppuun. Vauhtia pelissä oli enemmän kuin ensimmäisessä ja taisto oli tasaväkistä. Remix ei löytänyt samaa syöttövirettä tähän peliin vaan sortui rymistelyyn ja huonoihin ratkaisuihin. Näin Vaasa pääsi rokottamaan kahdesti, sillä pojat yltiöpäisesti hyökäten unohtivat puolustamisen. Vaasalaiset saivat tarvittavan syöttötilan ja käytti tilaisuutensa varmasti. Pojat terästivät omaa peliään ja saivat sen kursittua kasaan. Nyt nopeat syötöt toimivat ja vetopaikkoja tuli, mutta maalia ei. Vaasalaiset pysyivät hyvin Remixin kyydissä ja veivät ensimmäisen erän.

Erän alun SB Vaasa tuli terävästi ja loi vaarallisia tilanteita. Remix oli kuitenkin hereillä ja puolustuslinja piti. Tarkoilla syötöillä ja aktiivisella liikkumisella kentällisten tasapaino pysyi hyvänä. Poikien pelistä alkoi selkeästi löytyä tutkapareja, joiden yhteistyö sujui mallikkaasti. Remixin seuraava maali syntyi nopeasti Einarin syötöstä, josta Wäinö laukoi suoraan. Hetkeä myöhemmin duo Mäenpää teki lähes vastaavan maalin Ronin syöttäessä ja Nikon laukoessa. Jotenkin nämä pojat tietävät toistensa aivoitukset… Jatkoa oli luvassa, kun Lauri pääsi puolittain karkuun ja laukoi kohti maalivahtia. Torjunnasta kimmonnut pallo tuli suoraan Wäinön lapaan, joka takoi pallon jälleen verkon perille.

Kolmannen erän Remix aloitti sähäkästi, sillä heti ensimmäinen tilanne aloituksesta ja Arttu H näpäytti rystyllä pallon yläkulmaan. Remix tarjosi vaasalaisille mahdollisuuden kaventaa ylivoimalla, mutta se onneksi jäi yritykseksi. Neliö pysyi kasassa ja pelasi aktiivisesti, joten vastustaja ei päässyt laukomaan. Molemmilla oli hetkensä, mutta Remix ei omista paikoistaan osunut ja Hankonen torjui Vaasan vedot. Vaasa käytti aikalisän, mutta Remix hyödynsi huili hetken paremmin. Mäenpää veljekset tekivät tutun kuvion ja Roni sai sivaltaa pallon längistä sisään. Vaasa ei kuitenkaan antanut periksi vaan tuli raivoisasti erän lopulla. Väkisin se takoi nopeasti pari osumaa ja oli päässyt iholle. Mutta poikien kantti kesti ja peli päättyi piirun verran terävemmin pelanneelle Remixille 6-4.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:48Mäenpää NikoSiltala Lauri
1 - 108:29Vaaramo KasperMukari Oskari
1 - 208:55koski UrhoBystedt Anton
2 - 218:24Laine WäinöMarttila Einari
3 - 224:55Mäenpää NikoMäenpää Roni
4 - 228:40Laine WäinöSiltala Lauri
5 - 230:11Haukilehto Arttu Mäenpää Roni
6 - 243:44Mäenpää RoniMäenpää Niko
6 - 343:59Uusimäki LauriBystedt Anton
6 - 444:19Karhu Arttu-EemeliEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
32:21Laine Wäinö2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 15 torjuntaa
Vierikko Matti: 24 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
55Mäenpää Niko
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja