ISB - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (4 - 10)

Aika: 27.10.2018
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: C1-Pohjanmaa

ISB – FBC Remix

Remix aloitti ottelun varsin terävästi ja otti pelin heti haltuunsa. Ensimmäinen vapaalyöntitilanne, josta Tuukka löi Ronin syötöstä ilkeän pompun maalivahdin eteen ja pallo oli ensimmäisen kerran maalissa. Pian perään Vili sivalsi Wäinön syötöstä lukemat 0-2. Pallo rullasi mallikkaasti pelaajalta toiselle ja peli kulki hyvin. Hieman onnekkaasti Niko pääsi irtopalloon ja napautti sen maalivahdin käden kautta verkkoon. Erän lopulle käännyttäessä Niko pääsi jälleen maalintekoon Ronin esityöstä hienon pyörityksen päätteeksi. Niko purjehti pelaajien keskelle ja nosti pallon läheltä ylös. Kentällisen Tuukka-Roni-Vili-Wäinö-Jeppe työskentely miellytti valmennusta, vaikka pojat eivät maalia vielä onnistuneet tekemään. Syöttely oli mallikelpoista. Ennen taukosummeria Einari pääsi vielä läväyttämään pallon maaliin, mutta sen verran nopeasti, ettei tuomarin silmä ehtinyt mukaan.

Toisessa erässä Remixin myllytys jatkui ja laukauksia sateli runsaasti. Maalinnälkä oli sen verran kova, että omanpään puolustaminen unohtui ja ISB käytti Remixin tarjoaman tilaisuuden. Poikien pesukone mylläsi, mutta linkousvaihdetta ei saatu päälle. Syöttö kyllä kulki ja paikkoja saatiin luotua, mutta pelin tempo hidastui ja pojat lähtivät pyörittämään peliä vastustajan tahtiin. Näin ISB sai sumputettua keskustan ja Remix takoi vetojaan muuriin. Kunnes vaasalaisvahvistukset, Vili ja Wäinö, pääsivät nopeaan vastahyökkäykseen ja tekivät näyttävän osuman.

Kolmas erä alkoi nopealla osumalla, kun Konsta käänsi pelin hyökkäykseen ja syötti Nikolle. Niko laittoi ranteet lukkoon ja löi pallon ohi maalivahdin. Pommitus jatkui hurjana ja kuviot toimivat hyvin. Mutta kun omat pelaajat eivät hyvistä syötöistä maalia saaneet, niin pojat ajattelivat kokeilla, jos vastapuoli tässä onnistuisi. Ja onnistuihan se. Vielä toinen kavennusosuma tuli, kun yllättävä heitto maalille pomppi muuten hyvin torjuneen Jimmyn ohi. Remix kuittasi tämän saman tien. Jälleen Wäinö, Vili ja Roni syöttelivät hienosti ja Roni latasi lopuksi pallon maaliin. Ja jatkoa seurasi vapaalyönnistä, jonka Niko antoi nopeana maalilla odotelleelle Konstalle. Pienen suvantovaiheen jälkeen Remix näytti jälleen nopeuttaan, kun pitkä avaus vapautti Konstan ja Artun 2vs1 tilanteeseen. Konstan upea syöttö ja Artun viimeistely oli näyttävä. Tämän jälkeen Remix pääsi ylivoimalle ja teki varmasti päivän komeimman osuman. Syöttömylly jauhoi ja pyöritti ISB:n päät sekaisin. Wäinön kova kuti kimposi suoraan Nikon lapaan ja täysi 10 oli saavutettu. ISB teki vielä yhden maalin juuri ennen summeria.