SPV 04 - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (1 - 9)

Aika: 11.11.2018
Paikka: OP-Arena, Mustasaari
Sarja: C1-Pohjanmaa


SPV04 – Remix


Remix ei illan toiseen peliinsä juuri jarruja päälle laittanut vaan aloitti heti pommituksen SPV:n maalia kohti. Ottelu käynnistyi vauhdikkaasti ja kentällä juostiin päästä päähän. Remix hallitsi peliä piirun verran. Se rakensi peliään maltilla ja puolusti tiiviisti. SPV:llä oli omat hetkensä, mutta Remix hyödynsi omansa tarkemmin. Ensimmäisessä osumassa nähtiin tuttu ”Konstan parempi polkka”. Kova vauhtinen kierto maalin takaa ja tarkka syöttö pakin jaloista Artulle, joka läväytti pallon pömpeliin. Erän viimeiselle vitoselle käännyttäessä Remix sai katkon keskialueella ja käänsi pelin nopeasti hyökkäykseen. Lauri sai syötettyä Jepelle, jonka terävä ranne napautti pallon tarkasti yläkulmaan. Sanottakoon, että Jepellä oli jo aiemmin paikka läpiajosta, mutta veto osui ylärimaan. Viimeisille sekunneille Remix sai vielä ylivoiman ja muutama makoisa veto tulikin, mutta maali jäi vielä odottamaan toista erää.

Ylivoima siis jatkui ja Remix laittoi tehokentän sitä pyörittämään. Kovat poikkisyötöt oli jälleen rautaa ja Wäinön painava kuti oli maalivahdilla hankala. Einari seurasi tilanteen valppaana ja laittoi kainalosta irtopallon maaliin. Sama kaveri pääsi uudelleen parrasvaloihin, kun SPV:n puolustus puhkottiin parilla nopealla syötöllä. Lauri kuljetti laitaa pitkin, jätti pallon Ronille, joka syötti suoraan keskustaa pitkin viilettävälle Einarille. Einari seurasi oman vetonsa loppuun asti ja tykitti irtopallon vastustamattomasti ohi maalivahdin.  Remixin paine jatkui pitkin koko erää, paikkoja oli ja vetoja sateli. Vastahyökkäyksestä vastustaja pääsi kerran läpiajoon ja laittoi varmasti olkapään päälle kovan vedon, jolle Hankonen ei voinut mitään. Erän loppua kohden SPV sai pelirytmistä hieman kiinni ja pystyi antamaan painetta Remixin puolustukseen. Remix kuitenkin kesti rymistelyn eikä takaiskuja tullut.

Kolmas erä alkoi Remixin komennossa, jossa Konsta toimi kapellimestarina. Vain 10s aloituksesta, kun Niko antoi syötön Konstalle. Kääntölaukaus sujahti salamannopeasti kainalon alta maaliin. Muutaman min kuluttua Konstan karvaus ja nopeus oli myrkkyä vastustajalle. Viimeistely oli tarkkaa ja pallo oli jälleen maalissa. SPV otti aikalisän, mutta se ei auttanut, sillä Niko ja Roni juonivat Remixin seuraavan maalin. Remix hoiti ensin alivoimapelaamisen alta pois. Siinä neliö hoiti hommansa mallikkaasti ja Hankonen napsi muutamat vedot loistavasti. Kaksikko Niko ja Roni löysivät tutun kuvion ja Ronin upea osuma vei pojat jo 1-8 johtoon. Illan viimeinen osuma oli sekin komeaa katseltavaa. Vapaalyönnistä Einari ja Roni pallottelivat nopeasti ja Roni siirsi keskelle juosseelle Laurille, jolta lähti tulinen laukaus välittömästi kohti maalia tuottaen loppunumeroiksi 1-9 Remixille.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 107:14Haukilehto Arttu Korpela Konsta
0 - 213:29Klankki JesperSiltala Lauri
0 - 3 (yliv.)15:34Marttila EinariLaine Wäinö
0 - 419:20Marttila EinariSiltala Lauri
1 - 421:45 Nooa KniiviläJimi Mäntyniemi
1 - 530:10Korpela KonstaMäenpää Niko
1 - 632:43Korpela KonstaEi syöttäjää
1 - 735:07Mäenpää RoniMäenpää Niko
1 - 839:33Mäenpää RoniMäenpää Niko
1 - 940:51Siltala LauriMäenpää Roni
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
14:29Santtu Ek2 min
35:37Mäki-Tuuri Arttu2 min
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 14 torjuntaa
Aapo Ritaranta: 28 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja