B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - ISB (12 - 3)

Aika: 6.1.2019
Paikka: Tähtihalli Uusikaarlepyy
Sarja: C1-Pohjanmaa


FBC Remix vs. ISB


Ilmajokiset pelasivat aktiivisempaa peliä, joten löysäilylle ei ollut sijaa. Nyt pojat olivat tarkkoina ja tilanteet rakennettiin maltilla, laukaukset ammuttiin vain hyvistä paikoista. Vajaa kolme min oli pelattuna, kun Remix pyöritti peliä. Roni kaivautui kulmauksesta ja antoi tarkan syötön maalin takaa. Liekö ollut suunniteltu kuvio, kun Jeppe suti ensin huti ja takana ollut Einari luuti pallon verkkoon. Peli jatkui kaavalla Remix myllyttää ja ISB purkaa. Oli hieno huomata miten järkevästi pojat tilanteet loivat. Paikkoja tuli paljon, mutta lisäosumia ei vielä tullut. Kunnes vastapeluri toimi maalivahtina ja esti selvän maalin. Tuomarilla laittoi kädet pään päällä ristiin ja Wäinö asettui veivaamaan rankkaria. Wäinö vei tyylipuhtaasti moken sivuliikkeeseen ja taululle merkattiin 2-0. Peli eteni tästä vain 20s, kun Lauri ja Jeppe loivat paineen ISB:n pakeille. Avaussyöttö osui suoraan Laurin lapaan. Lauri syötti Jepelle, joka latasi pallon maaliin. Erän lopussa ilmajokisten kiituri pääsi vauhtiin ja pujotteli puolustuksen läpi ja tyylikkäästi ujutti pallon ohi Hankosen.

Toiseen erään Remix laittoi hieman lisää vauhtia ja peli eteni samankaltaisesti kuin ensimmäinen erä. Remix hallitsi peliä ja ilmajokiset yrittivät päästä keskiviivan yli. Tilastomerkinnät painottuivat enemmän erä loppupuolelle ja alun tapahtumiin merkattiin yksi jäähy Remixille. Alivoima pelattiin varsin tuttuun tyyliin ja sen päätyttyä Remix sai vaparin hyökkäysalueelta. Roni antoi sen nopeasti Einarille ja tiukka veto viuhui vaihtoa vielä suorittavan ISB:n verkkoon. Pitkän pommituksen jälkeen McTuuri antoi lämärin paukkua tylysti. ISB otti aikalisän rauhoittaakseen peliä, mutta Remix jatkoi maalintekoa. Peten huikatessa pojat vaihtoon vastustajakin oletti, että näin toimitaan. Muiden kirmatessa vaihtoon jäi Roni ja Tuukka kentälle ypöyksin. Tilanne hyödynnettiin Ronin syöttäessä taas nopeasti ja Tuukka löi rystyltä pallon pömpeliin. Lisää tuli Konstan täräyttäessä Hauki Jr syötöstä kääntölaukauksen ylänurkkaan. ISB:n onnistui kaventaa erän lopulla yhdellä maalilla, joten viimeiseen erään lähdettiin Remixin johtaessa 7-2.

Illan viimeiseen erään laitettiin jälleen isompaa vaihdetta silmään ja Remix näytti perävalojaan. Tapahtumia riitti, joista ensimmäinen tuli 30s aloituksesta. Konstan kova karvaus tuotti tulosta ja Niko pääsi laittamaan irtopallon maaliin. ISB näpäytti poikia vielä kerran. Pitkä syöttö tavoitti laidalle jääneen hyökkääjän, joka terävällä laukauksella alakulmaan teki ISB:n kolmannen maalin. Remixin tulitus oli kuitenkin hurjaa. Tolpat kilahtelivat ja vastustajilla oli jalat mustelmilla. Taisi maalivahdin ajatuksetkin hetkellisesti mennä sekaisin, sillä Konsta laukoi ensin tulisesti kypärään ja heti perään maaliin. Pyörityksen tiimellyksessä ISB otti rangaistuksen. Se päättyi maaliin, kun pojat katkaisivat purkupallon ja nopeasti hyökäten Hauki Jr sai laittaa pallon tyhjiin Konstan syötöstä. Vielä, kun McTuuri pommitti jälleen puolikentästä pallon verkkoon ja Tuukka sivalsi Ronin syötöstä yläriman alle, oli peli selvä. Remix otti täyden pistepotin 12-3 voitolla vankistaen sarjan ykköstilaa.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
2 - 0 (rang.)10:25Laine WäinöEi syöttäjää
3 - 010:45Klankki JesperSiltala Lauri
3 - 114:56Tony LatvalaEi syöttäjää
4 - 122:59Marttila EinariMäenpää Roni
5 - 126:29Mäki-Tuuri ArttuSiltala Lauri
6 - 127:20Vieri TuukkaMäenpää Roni
7 - 128:30Korpela KonstaHaukilehto Arttu
7 - 228:44Pyry Pihlajaniemi Johannes Hilli
1 - 02:52Marttila EinariMäenpää Roni
8 - 230:34Mäenpää NikoHaukilehto Arttu
8 - 332:17Pyry Pihlajaniemi Jesse Tuomisto
9 - 334:52Korpela KonstaEi syöttäjää
10 - 3 (yliv.)38:38Haukilehto Arttu Korpela Konsta
11 - 343:46Mäki-Tuuri ArttuKorpela Konsta
12 - 344:10Vieri TuukkaMäenpää Roni
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
18:14Mäki-Tuuri Arttu2 min
37:27Lauri-Elias Korkeakangas2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 6 torjuntaa
Eemil Ojala: 20 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja