B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - BlueFox (13 - 1)

Aika: 19.1.2019
Paikka: Ylistaro Kirmaushalli
Sarja: C1-Pohjanmaa


BlueFox vs. FBC Remix


Koska vastustaja oli selvä altavastaaja, lähti valmennus rohkeasti kokeilemaan ketjumuutoksia. Pallo rullasi hyvin ja peli liikkui hienosti, mutta oudot paikat hieman jarruttivat tilanteita. Vanhasta muistista pojat hyppäsivät areenalle omasta vaihtopelaajastaan. Väärä vaihtohan siitä tuli, kun pelaajia oli liikaa. Alivoima oli enemmän Remixin hallintaa ja jäähyn ollessa lopuillaan pääsi Jeppe lataamaan kesken vastustajan hyökkäyksen pallon maaliin Ronin avustamana. Peliasenne alkoi hiljalleen löytyä ja hyviä maalipaikkoja tuli monia. Yksi näistä oli, kun Erkkilä sai tällätä suoraan Wäinön syötöstä. Veto tarkasti ylös ja verkot heilui – maalia ei kuitenkaan tilastoihin saatu. Aleksin laukaus taisi vain olla liian kova, sillä myöhemmin videotarkistus osoitti, että pallo meni verkoista läpi. Remixin toisesta osumasta vastasi Niko hyvällä vedolla keskialueelta. Seuraavaksi Vili piti maalin takana palloa ja murtautui maalin edustalle. Tuukka, Roni ja ArttuH tarjosivat syöttöpaikat. Vastustaja oletti Vilin katseesta syötön suuntautuvan Tuukalle, mutta juonikas vaasalaistaituri syöttikin toisin. Arttu napautti pallon helposti maaliin.

Remix vaihtoi aavistuksen kentällisiä ja nyt nuorempi-c pääsi näyttämään kyntensä. Toisessa erässä jatkettiin vahvasti Remixin komennossa. Konsta pääsi tulittamaan, mutta veto osui tolppaan. Hän sai kuitenkin pallon takaisin ja tuttu kaarros maalin takaa päättyi McTuurin lämäriin ja maaliin. Seuraavassa hyökkäyksessä Wäinö kamppaili maalin takana ja sai nepattua pomppupallon Nikolle. Niko pompautti sen ensin kämmenellä ja kääntyen löi rystyltä pallon verkkoon. Sama kaveri oli toistamiseen asialla, kun peliä oli pelattu melkein puolet. Puolustuksen nopea kääntäminen hyökkäykseksi mahdollisti avoimen vetopaikan, josta Nikon terävä ranne viuhui tarkasti. Seuraavaa maalia sai odotella erän lopulle asti. Roni, ArttuH ja Lauri antoivat painetta vastustajan puolustukseen ja saivat riistettyä pallon. Roni pääsi avoimesti nokatusten maalivahdin kanssa, mutta hyvä vastaantulo esti vielä maalin. Jatkotilanteesta Roni kuitenkin sai siirrettyä pelivälineen Laurille, jolta lähti hyvä kääntölaukaus ja taukolukemiksi merkattiin 7-0.

Kolmanteen erään Remix palasi tuttuihin kentällisiin ja antoi koneiston hyrrätä. BlueFoxin maalilla oli vipinää ja tasaiseen tahtiin pojat takoivat palloa maaliin. Vastustajalle ei jäänyt oikein muuta kuin pyöriä mukana. Maalinteon aloitti Einari, joka antoi pallolle huiman kierteen kääntölaukauksellaan. Pallo meni maaliin ja taianomaisesti kiepahti hattuhyllylle, verkon ulkopuolelle. Tässä vaiheessa selvisi miksi Erkkilän maalia ei hyväksytty - kaksi isoa reikää maalin yläosan ja laahuksen kiinnityskohdassa. Tilanteet jatkuivat ja Konsta sivalsi seuraavan maalin Nikon syötöstä. Pojat pitivät huolen, että Junnulla selostajana oli töitä, sillä tuskin oli edellinen kuulutus loppunut, kun seuraava maali syntyi. Wäinön laukaus pomppi Vilin lapaan ja nopea veto meni maalivahdin kautta maaliin. Seuraavaan olisi voinut merkkauttaa kaksikin syöttäjää, sen verran upea kuvio nähtiin. Vili, Wäinö ja Roni veivät nopeilla ja tarkoilla syötöillään vastustajat pyörryksiin ja Ronin oli helppo laittaa lopulta pallo sisään. Jimmyn nollapeli rikkoutuu, kun harhasyötöstä vastapeluri pääsi laittamaan pallon takakulmaan. Remix rankaisi kuitenkin vielä parilla osumalla. Ensin nopeat jalat ja ulottuvat kädet omaava Konsta otti Nikolta hienosti koko kentän levyisen seinäsyötön ja kurotti pallon lopulta ohi maalivahdin. Loppulukemat 13-1 nakutti maalilla vapaana odotellut Wäinö Vilin ovelasta syötöstä minuutti ennen ottelun loppua.
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 0 (aliv.)03:54Klankki JesperMäenpää Roni
2 - 008:56Mäenpää NikoKlankki Jesper
3 - 010:47Haukilehto Arttu Haapaharju Vili
4 - 017:36Mäki-Tuuri ArttuKorpela Konsta
5 - 018:46Mäenpää NikoLaine Wäinö
6 - 021:29Mäenpää NikoMäki-Tuuri Arttu
7 - 029:26Siltala LauriMäenpää Roni
8 - 032:56Marttila EinariEi syöttäjää
9 - 034:57Korpela KonstaMäenpää Niko
10 - 035:11Haapaharju ViliLaine Wäinö
11 - 036:15Mäenpää RoniLaine Wäinö
11 - 136:57 Arvid NybäckEi syöttäjää
12 - 138:43Korpela KonstaMäenpää Niko
13 - 143:59Laine WäinöHaapaharju Vili
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
02:55Mäki-Tuuri Arttu2 min
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 9 torjuntaa
Felicia Strand: 27 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja