SPV/NJ II - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (3 - 11)

Aika: 2.2.2019
Paikka: Lapuan Urheilutalo
Sarja: C1-Pohjanmaa


SPV/JyMy II vs. Remix


Toiseen otteluun asteli sisuuntunut Remix, sillä poikia niukka tappio jäi kaivelemaan. Oikeastaan pojat jatkoivat siitä tunnelmasta mihin ensimmäisessä ottelussa jäivät. Remix hallitsi erää noin 75%, joten montaa kertaa yhdistelmäjoukkue ei päässyt vierailemaan Remixin maalilla. Tosin ne harvat kerrat, kun sinne pääsivät, olivat melko vaarallisia tilanteita. Maalissa ollut Jimmy pelasi kuitenkin loistavasti ja pelasti tilanteet. Paljon pojat saivat pommittaa vastustajan maalia, mutta maalivahti oli tässäkin päässä pelissä hyvin sisällä.  Jimmylle kertyi 2 torjuntaa, kun vastapuolella niitä tuli 13. Erän ainokaisen osuman teki Wäinö Vilin syötöstä. Tarkka laukaus osui yläriman alle puolustajan takaa, joten maalivahdille ei juuri jäänyt saumaa torjunnalle.

Toisessa erässä Remix takoi tasaiseen tahtiin maaleja ja onnistumisia tuli monelle pelaajalle. Karkelot aloitti Riku, joka seurasi loistavasti Vilin harhautusta ja vetoa, laittaen reboundin nopeasti maaliin. Niko ilmeisesti otti Vilin spurtista mallia, kun hän kirmasi oman maalin takaa pujotellen vastustajia ja laukoen pallon ohi maalivahdin. Ennen peliä Jimmy ilmoitti, ettei ole ihan 100% lyönnissä. Ja kuinkas kävi? Torjunnan jälkimainingeissa vastapeluri ajautui pallon eteen venyneen Jimmyn päälle niin, että polvi osui juurikin siihen kohtaan missä vamma oli. Remix joutui vaihtamaan maalivahtia ja antamaan Jimmylle ensiapua. Tämä ei onneksi vaikuttanut Remixin peliin. Hankonen pääsi heti tositoimiin, kun vastustaja pääsi läpiajoon. Viileän eleettömästi ”Hanska” veti pidemmän korren ja puolustus siivosi irtopallon. Omasta hyökkäyksestään Remix lisäsi Konstan osumalla johtoaan. Tämän jälkeen hyvään pelivireeseen intaantunut Riku osoitti loistavaa pelinlukutaitoa. Tuukka avasi pitkällä syötöllä ensin Vilin vetopaikkaan. Riku tuli toisesta aallosta ja latasi irtopallon pömpeliin. Jatkoa seurasi, kun Erkkilä vapautti juuri vaihdosta kentälle tulleen Nikon laidasta vauhtiin. Hyvällä suojauksella Niko vei puolustajan sivuun ja tarkka veto upposi takakulmaan. Puolustus otti vahvan roolin seuraavaan osumaan, kun Tuukka pysäytti vastustajan laitaan ja sai syötettyä Ronille. Roni jatkoi pallon keskelle, josta Einari tulitti hirmu lämärin alanurkkaan. Vielä yksi osuma mahtui toiseen erään. Wäinö oli tehdä maalin jo pelitilanteessa, mutta vastustaja kaatoi hänet kriittisellä hetkellä. Samassa rytäkässä maalivahti päätti lainata Wäinön mailaa. Tuomari vihelsi rankkarin, jossa Wäinö tyylitellen vei maalivahdin sivuliikkeeseen ja siivitti Remixin 0-8 johdossa erätauolle.  

Viimeinen erä olikin sitten lähinnä pelailua ja vastapuoli pääsi paremmin omiin hyökkäyksiin. Näistä yhdestä tulikin heidän avausosumansa, kun parilla nopealla syötöllä pallo oli pelattu maaliin. Pojat kuittasivat tämän heti, kun Konsta roukki pallon itselleen ja heitti ilkeän vipin maalivahdin jalan yli. Kymmenes maali tuli pian perään Erkkilän avattua Vilin laidasta liikkeelle. Sähäköiden kaarrosten jälkeen Vili syötti tarkasti Wäinölle, jonka ruoska lauloi tylysti. Seuraava ketjussa Roni tarjosi pallon Laurille, joka lyhyen kuljetuksen päätteeksi latasi pakin jaloista pahan vedon verkkoon. Pojat hölläsivät otetta ja laiskuus kostautui välittömästi. Läpiajo estettiin kyllä, mutta pienestä rikkeestä tarjoutui vapaalyönti, jota ei kyetty peittämään. Erän lopun Remix pelasi hienosti ja sai luotua monta paikka, mutta viimeisen maalin tehtaili vastustaja. Avaussyöttö oman maalin edestä epäonnistui ja vastustaja oli kolmella yhtä vastaan, joten pallo laitettiin varmasti verkkoon. Loppulukemiksi tuli näin 3-11 ja poikien hieno alkusarja sai hyvän päätöksen.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 111:53Laine WäinöHaapaharju Vili
0 - 216:00Ikola RikuHaapaharju Vili
0 - 318:21Mäenpää NikoEi syöttäjää
0 - 421:44Korpela KonstaMäenpää Niko
0 - 522:35Ikola RikuHaapaharju Vili
0 - 624:00Korpela KonstaErkkilä Aleksi
0 - 727:17Marttila EinariMäenpää Roni
0 - 8 (rang.)29:19Laine WäinöEi syöttäjää
1 - 835:40Topi PajulaLeevi Jonsson
1 - 936:31Korpela KonstaEi syöttäjää
1 - 1037:12Laine WäinöHaapaharju Vili
1 - 1137:36Siltala LauriEi syöttäjää
2 - 1138:37Valtteri NiemistöMikael Lilli
3 - 1144:30 Lauri Piittisjärvi Ville Peltonen
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Viitanen Jimmy: 3 torjuntaa
Matias Pokela: 37 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja