BlueFox - FBC Remix C1-pojat (2003) (0 - 12)

Aika: 2.12.2018
Paikka: Ilmajoki-halli
Sarja: C1-Pohjanmaa


BlueFox vs. FBC Remix


Remixin pojat aloittivat ottelun rauhallisesti ja hakivat tuntumaa parkettialustaan. Alusta lähtien oli selvää kumpi peliä tuli viemään. Vajaa puolet erästä oli pelattuna ja Remix oli luonut tukun tilanteita. Tolpat ja hyvät reaktiotorjunnat pitivät sinikettuja pinnalla. Kaksinkamppailuissa pojat väänsivät vahvasti ja syöttömylly jauhoi tehokkaasti. Pakit odottivat maltilla hyökkääjien ratkaisua. Konsta antoi syötön Nikolle maalin taakse, jolloin Roni ampaisi maalille. Salamannopea syöttö ja pallo oli maalissa. Seuraava osuma tuli heti perään, kun Riku rohkeasti kamppaili ilmapallosta ja saikin sen siirrettyä Mäki-Tuurille. Artun lämäri painui pienestä kolosta maaliin. Toisen kerran Remix takoi 20s kaksi maalia erän lopulle käännyttäessä. Ensin Jeppe pääsi hieman varkain vippaamaan pallon ohi maalivahdin ja heti perään Konsta jatkoi oman vetonsa längistä sisään.

Toisen erän Remix latasi täydeltä laidalta. Kovin montaa kertaa ei vastustaja vieraillut hyökkäysalueella, sillä pojat dominoivat peliä täysin. Maali-iloittelun aloitti ArttuH rystylyönnillä Tuukan syötöstä. Seuraavaksi Wäinö pujotteli sinivalkoisia kuin laskettelurinteessä ja tarjoili Rikulle avopaikan. ArttuH teki illan toisensa Konstan katkaistua vastustajan vapaalyönnin. Pesukone linkosi, kun Vilin kiepautus tavoitti Mäki-Tuurin, jonka lämäri lauloi toistamiseen. Tämän jälkeen nähtiin hieno yhteistyö, kun Jeppe syötti tarkasti maalia kohti, jonne Lauri oli sännännyt ja ohjasi upeasti pallon maaliin. Samaa rataa jatkoivat Niko ja Roni. Tehoduo näytti miten syötellään Nikon viimeistellessä tarkalla laukauksella. Yhtään huonommaksi ei jäänyt Vilin veto, johon syötön tarjosi Erkkilä.

Kolmatta erää pelattiin Remixin komennossa aina siihen asti, kunnes pelikello pysähtyi aikaan 31:33. Tämä johtui siitä, että Niko oli tehnyt maalin Konstan syötöstä ja tulostaulun näyttäessä lukemia 0-12. Tässä pelissä näkyi sarjan tasoero selvästi. Remixin sarakkeeseen oli laitettu koko pelissä vain yksi torjunta, kun vastapuolella niitä oli kertynyt 45. Sen verran täytyy sanoa, että maalivahti ei suurimmalle osalle maaleista voinut mitään. Peli olisi voinut loppua jo aiemminkin, mutta nopeat refleksit omannut veskari otti muutamia hienoja torjuntoja. Remixille siis voitto ja Jimmylle nollapeli.
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 106:57Mäenpää RoniMäenpää Niko
0 - 207:22Mäki-Tuuri ArttuIkola Riku
0 - 311:42Klankki JesperEi syöttäjää
0 - 412:02Korpela KonstaEi syöttäjää
0 - 516:57Haukilehto Arttu Vieri Tuukka
0 - 623:32Ikola RikuLaine Wäinö
0 - 725:54Haukilehto Arttu Korpela Konsta
0 - 826:32Mäki-Tuuri ArttuHaapaharju Vili
0 - 926:42Siltala LauriKlankki Jesper
0 - 1027:41Mäenpää NikoMäenpää Roni
0 - 1127:56Haapaharju ViliErkkilä Aleksi
0 - 1231:33Mäenpää NikoKorpela Konsta
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Viitanen Jimmy: 1 torjuntaa
Felicia Strand: 45 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
55Mäenpää Niko
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja