B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - Nibacos (6 - 3)

Aika: 9.3.2019
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: C1-Lohko A


Remix vs Nibacos


Päivän toinen ottelu oli tavallaan toisinto ensimmäisestä ottelusta. Lähinnä jäähyjen ja Remixin vauhdikkaan pelaamisen puolesta. Pojat aloittivat heti vastustajan pehmittämisen ja lähes jokaisesta hyökkäyksestä pääsivät kokeilemaan maalivahdin refleksejä. Ensimmäisestä paikastaan Konsta laukoi jo tolppaan. Tuomareiden tiukka linja pysyi ja Nibacos otti estämisestä 2 minuuttisen. Sen aikana Remix pääsi kierrättämään palloa hyvin ja Einari sai harjoitella tuttua lämäriään. Jäähyn ollessa lopuillaan Konsta nouti irtopallon kulmauksesta ja syötti sen Tuukalle, joka latasi välittömästi tehden Remixin avausmaalin. Remixin peli pyöri hienosti ja Nibacos oli vastaanottava osapuoli. Sen verran liukkaasti pojat liikkuivat, että vastustaja joutui kampituksesta istunnolle. Tällä kertaa pojat eivät ylivoimaansa saaneet juurikaan kuosiin, joten ei maaleja. Peli tasoittui hieman ja Nibacoskin sai juonesta kiinni. Nyt oli Remixin vuoro olla alivoimalla, minkä se kesti loppuun.

Toisen erän alussa Remix pelasi alivoiman pois ja sai heti perään vapaalyönnin vastustajan maalilta. Lauri teki pienen siirron, josta Konsta pamautti verkot tötterölle. Nibacos tuli kuitenkin ahnaasti ja maalin päähän, kun maskista tullut veto osui tarkasti yläkulmaan. Paineistus jatkui ja Jimmy joutui oikein tosi toimiin napaten monta hienoa torjuntaa. Remix pääsi hengähtämään, sillä Nibacos pelaaja istahti jälleen jäähypenkille. Ylivoima toimi nyt ja Vili teki näyttävän suorituksen. Mäki-Tuuri syötti Vilille, joka kiemurteli keskialueen kautta ja kantilta sivalsi pallon alakulmaan. Tämän jälkeen pelistä tuli hieman tahmeaa, sillä Nibacos pysähtyi avauspelissään Remixin muuriin, kun taas Remix ei hyökkäyksissään ollut kovinkaan aktiivinen. Kuin varkain kokkolalaiset iskivät Remixin heikolla hetkellä ja kolmanteen erään lähdettiin mielenkiintoisista asetelmista.

Nibacos ei päästänyt Remixiä juhlimaan vaan hieman jopa hallitsi sitä ahdistaen puolustusta voimakkaasti. pitkälle puoliväliin taisteltiin tasaisesti, mutta sitten peli kääntyi Remixin eduksi. Pallo liikkui todella hyvin ja maltilla. Näin Nibacos joutui juoksemaan pallon perässä ja alkoi väsyä poikien vauhdissa. Vili haki seinäsyötön Nikolta ja laukoi tarkasti pallon puolustajan jaloista ohi maalivahdin. Hetken kuluttua tuli pelin kannalta ratkaiseva hetki. Remix piti vauhtia yllä, eikä Nibacos pystynyt vastaamaan siihen vaan sortui jäähyilyyn. Remix rokotti ensin kahden pelaajan ylivoimalla, kun Vili ja Wäinö sahasivat puolustuksen katki Vilin viimeistellessä avopaikasta. Ylivoima jatkui, sillä yksi jäähy jäi vielä voimaan. Kauaa ei pelaajan tarvinnut penkillä odotella, koska heti aloituksen jälkeen Antti sai pallon Erkkilältä ja laukoi sen varmasti maaliin. Remix säästeli lopussa voimiaan päivän kolmenteen otteluun. Pojat pelasivat sen kyllä hyvin, mutta kokkolalaisten väkivahva kolossi oli päättänyt tehdä vielä yhden maalin. Ja näin myös tapahtui. Pojat nappasivat vakuuttavan voiton 6-3 lukemin.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 0 (yliv.)03:52Vieri TuukkaKorpela Konsta
2 - 016:05Korpela KonstaSiltala Lauri
2 - 116:39Jere KivinevaRobert Biskop
3 - 1 (yliv.)20:14Haapaharju ViliMäenpää Niko
3 - 225:28Jimi UusisaloArttu Oikari
4 - 237:05Haapaharju ViliMäenpää Niko
0 - 0 (yliv.)41:38 (YV2)Haapaharju ViliLaine Wäinö
5 - 2 (yliv.)41:54Tuntematon pelaajaErkkilä Aleksi
5 - 344:17Arttu OikariJere Ahonen
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
02:13Eino Kivelä2 min
06:38Aleksi Erkkilä2 min
13:27Mäenpää Roni2 min
18:44Eino Kivelä2 min
39:29Jere Ahonen2 min
40:20Robert Biskop2 min
40:54Christoffer Thylin2 min
Torjunnat:
Viitanen Jimmy: 7 torjuntaa
Sasu Porko: 13 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja