SB Vaasa04 - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (2 - 5)

Aika: 9.3.2019
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: C1-Lohko A


SB Vaasa04 vs. Remix


Pojat lähtivät rennolla fiiliksellä vaasalaisia vastaan, koska suuria paineita ei enää ollut. Viisi minuuttia peliä pelailtiin tasaisesti Remixin hivenen hallitessa pallollista peliä. Vaasalaiset yrittivät lähteä nopeaan hyökkäykseen ja pakit lähtivät vaihtoon. Konsta ulottuvana pelaajana sai katkaistua syötön ja parilla nopealla askeleella säntäsi vastaiskuun. Vastustajan puolustus ei ollut huomannut maalin taakse jäänyttä Nikoa. Konsta pakotti maalivahdin tulemaan vastaan, mutta syöttiin Nikolle, jolla oli helppo työ nostaa pallo maaliin. Vaasalaiset iskivät heti takaisin Remixin puolustaessa laiskasti, vieläpä kahdesti.

Toinen erä ei kauaa vanhentunut, kun Remix joutui alivoimalle. Se ei sinällään vaikuttanut poikien pelaamiseen, sillä he puolustivat nöyrästi peittäen syöttölinjat ja vedot mitkä Vaasa sai aikaiseksi, Hankonen torjui mallikkaasti. Tehokaksikko Niko-Konsta kahdestaan syöttelivät kerrassaan näyttävästi ja Nikolla oli jälleen tyhjä maali edessään. Veto suuntautui etutolppaan, koska Niko ei saanut sitä suoritettua tasapainoisesta asennosta vaan joutui hieman kurottelemaan. Erän ainokainen osuma ja Remixin tasoitus syntyi Hankosen napatessa torjunnan. Salamannopea avausheitto tavoitti Konstan, joka muutaman pompottelun jälkeen täräytti pallon etuyläkulmaan. Muutama tilanne vielä saatiin rakennettua hyvillä syötöillä, mutta veto viuhui hieman ohi yläkulmasta.

Remix otti komentoa käsiinsä ja sai pelin rullaamaan. Se siirtyi johtoon, kun Lauri katkaisi vaasalaisten syötön ja säntäsi vauhdilla hyökkäykseen. Terävä laukaus kilahti tolppaan ja pomppi suoraan Konstan lapaan, josta lähti kylmän viileä ratkaisu yläriman alle. Vaasalaisille tarjoutui vielä mahdollisuus tasoittaa, kun Vili joutui kärsimään 2min rangaistusta. Alivoima kestettiin jälleen hienosti eikä vastustaja päässyt montaakaan kertaa pommittamaan kohti Hankosta. Edellisen maalin tavoin Konsta pääsi pyssyttämään lähes samasta kohtaa ja samaan paikkaan. Maalihan siitä tuli, syöttäjänä toimi tällä kertaa Vili. Minuuttia myöhemmin merkattiin viimeinen merkintä pöytäkirjaan. Vili haisteli vaasalaispakin syötön ja maila sivalsi kuin käärmeen kieli. Vili sai pompautettua pallon itselleen ja ohjasi sen maalivahdin ohi. Näin Remix oli ottanut viimeisestäkin ottelusta makean voiton ja otti jatkoturnauksen voiton puhtaalla pelillä 2-5 juhlien aluesarjan mestaruutta. 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 105:14Mäenpää NikoKorpela Konsta
1 - 106:58Lauri UusimäkiEi syöttäjää
2 - 107:09Max WestAnton Bystedt
2 - 224:59Korpela KonstaHankonen Aleksi
2 - 334:51Korpela KonstaSiltala Lauri
2 - 442:53Korpela KonstaHaapaharju Vili
2 - 543:42Haapaharju ViliEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
15:38Mäenpää Roni2 min
40:57Haapaharju Vili2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 4 torjuntaa
Kevin West: 8 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja