B-pojat (2003) - ISB klo 14 (4 - 1)

Aika: 26.10.2019
Paikka: Seinäjoen Urheilutalo
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1


FBC Remix vs. ISB


Erä I

Jännitys näkyi pelaajien otteissa pelin alkupuolella. Pallo pomppi lavassa ja syöttely oli hermostunutta. Tämän vuoksi muutaman kerran ajatukseton summasyöttö oli koitua kohtalokkaaksi, mutta Hankonen maalillaan oli valppaana. Avopaikasta tykittämään päässyt vastustaja pysähtyi Aleksin jalkatorjuntaan. Viimeinen terävyys oli vielä hieman hukassa, eikä Remix oikein saanut peliään kulkemaan, vaikka muutaman tilanteen sai luotuakin. Omassa päässä sitten myöhemmin verkko heilui, kun vastusja sai pallon keskialueella ilmaiseksi löysähkön pelaamisen vuoksi. Remix kuittasi tämän kuitenkin nopeasti luoden painetta Ilmajoen puolustukseen. Nikon hyvä poikkisyöttö tavoitti Ronin, joka latasi suoraan pallon yläkulmaan komealla vedolla. Remix oli herännyt mukaan peliin ja otti erän lopun hallinnan itselleen. 

Erä II

Poikien peli parantui selkeästi ja maalitilanteita alkoi tulla enemmän. Avauspelaaminen oli silti vielä hieman kohmeessa ja vastustaja pääsi karvaamaan Reixin puolustusalueella palloa ja sai luotua näistä pari pahaa tilannetta. Erän puolivälissä pojat takoivat pari maalia. Nopea liike ja hyvä syöttöpeli sai vastustajan puolustuksen sekaisin, joista Roni ja Niko tehtailivat Remixin johtoon. 2-1 osumassa Ronin matala veto otti jostain kimmokkeen ja pomppasi sopivasti maalivahdin jalan yli. 3-1 oli hieno yhteistyö Erkkilän, Nikon ja Ronin välillä. Erkkilä kaarsi maalintakaa suojaten palloa ja Jätti sen kulmaan Nikolle. Niko laittoi laidan kautta syötön Ronille, joka sivalsi suoraan syötöstä pallon ohi hölmistyneen maalivahdin. Erkkilä teki tilanteessa hyvän maskin juuri oikeaan aikaan, joten maalivahti ei nähnyt palloa ollenkaan.

Erä III

Remixin lähti viimeiseen erään siis johtoasemasta ja pyrki sen siinä myös pitämään. Syötöt olivat maltillisempia ja pelissä oli enemmän ajatusta. Taktiikka puri hyvin, sillä vastustaja ei päässyt hallitsemaan pallollista peliä. Remix puolusti omaa maaliaan hyvin ja loistavia torjuntoja esittänyt Hankonen napsi kaukovedot hyvin. Muutaman vaarallisen paikan iSB sai tehtyä, mutta Antti onneksi ehti pallon eteen. Erää oli pelattu reilun kuusi minuuttia, kun Antti antoi vapauttavan syötön Nikolle. Niko viiletti laitaa vauhtiin ja lähetti pallon kohti maalia. Sen verran kova veto oli, ettei maalivahti saanut sitä vangittua hanskaansa vaan suhahti läpi ja Remix otti avausvoittonsa lukemin 4-1. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 108:14Tiitus AhokasReko Krapu
1 - 109:44Mäenpää RoniMäenpää Niko
2 - 121:13Mäenpää RoniMäenpää Niko
3 - 125:14Mäenpää RoniMäenpää Niko
4 - 136:26Mäenpää NikoMäki-Reini Antti
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 18 torjuntaa
Emil Ojala: 13 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
47Mäki-Reini Matias
Puolustaja
49Mäki-Reini Antti
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
55Mäenpää Niko
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja