SPV II klo 12 - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (6 - 6)

Paikka: OP-Arena, Mustasaari
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1

SPV II vs. FBC Remix

Erä I

Remix sai hyvän alun otteluun, sillä syöttökuvion päätteeksi maalila vapaana olleen Arttu H:n maalinteko estettiin väärin ottein. Näin Niko asettui suorittamaan rangaistuskuljetusta. Maltilla Niko ajatti moken kyljelleen ja rystyllä sivalsi pallon maaliin. Remix pelasi erän vahvasti ja puolustus toimi. Hyökkäyksissä saatiin paikkoja, joista erän lopulle taituttaessa Herman pääsi Nikon syötöstä nokakkain maalivahdin kanssa eikä erehtynyt vaan neppasi pallon takakulmaan. Lopussa pojat hidastelivat vaihdossa sen verran että kentällä oli samanaikaisesti liikaa pelaajia. Pelikellossa oli enää muutamia sekunteja jäljellä, joten alivoima jatkui toiseen erään.

Erä II

Pojat pelasivat alivoiman hienosti ja saivat jopa paineistettua ja pidettyä palloa vastustajan päädyssä. Peli jatkui varsin tasaisena, otteen hienokseltaan kääntyessä seinäjokisten eduksi. SPV pyöritti kuvioitaan ja Remix puollusti. Ja loplta erä sitten taittuikin SPV:lle, kun vastustaja pääsi helposti keskialueelta laukomaan kavennuksen. Heti perään Remix puolustus ei saanut omalta alueeltaan palloa avattua hyökkäykseen, joten vastustaja puikkelehti ohi ja taitavasti upotti tasoituksen etukulmasta sisään. Remix hukkasi hyvän otteensa ja syöttely takkusi sillä seurauksella, että SPV pääsi laidasta läpi ja otti johtoaseman itselleen. Remixin onneksi pirteästi esiintynyt C-junnu kenttä toimi. Roni avasi vapaalyönnin laitaan Jepelle, joka jatkoi suoraan maalila olleelle Laurille. Laurila oli helppo työ hienon kuvion päätteeksi laittaa peli tasoihin ennen erätaukoa.

Erä III

Remix sai kylmää vetää kasvoileen, kun erän alussa SPV meni uudelleen johtoon. Poikien latautuminen viimeiseen erään kostautui yii-innokkuutena ja yksin yrittämisenä. Tästä johtuen SPV sai syöttörallin rullaamaan ja Remixin päässä oli hieman avoimet ovet tunnelma. Kovin synkkä hetki siitä syntyikin, kun SPV lisäsi johtoaan parilla osumalla. 6-3 tilanteessa Remix otti aikalisän ja keräsi joukkueensa kasaan. Se kannatti ja tuotti toivotunlaisen tuloksen, sillä pojat ryhdistäytyivät ja aloittivat hurjan takaa-ajon. Ensin Herman takoi Nikon vipin suoraan ilmasta etukentän pompulla maaliin ja pian perään Niko tykitti Laurin syötöstä Remixin maalin päähän. Poikien mylly jauhoi hyvin ja nyt syöttelykin oli jo parempaa. Vahvan pelin pelannut Lauri pääsi erän lopula tasoittamaan numerot 6-6, kun Mäki-Tuurin heitti pallon maalile. Lauri otti palon tyylikkäästi haltuun kiepahtaen maalivahdin edessä ja siirsi pallon maaliin.