ISB klo 14 - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (1 - 6)

Aika: 1.12.2019
Paikka: Ilmajoki-halli
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1


ISB vs. FBC Remix


Erä I

Ilmajoelta löytyy muutama nopsajalkainen yksilö, joten puolustuspäässä pojat saivat olla skarppina, muuten saattoi pikajuna kiitää ohi. Remix otti erässä selkeästi pallon haltuunsa ja pyöritti peliä hyvin. Heti alkuun Remix pääsi ylivoimalle. Tällä kertaa kuvio pyöri paremmin kuin ensimmäisessä pelissä ja pojat saivat muutaman paikan luotua, mutta osumaa ei vielä tullut. Remix siis hallitsi palloa ja puolusti hyvin. ISB pääsi muutamiin hyökkäyksiin nopeilla vastahyökkäyksillä.  Yhdessä näistä vastustaja pääsi pelaajarykelmän keskeltä laukomaan, joka yllätti Mikkilän maalissa. Mutta tasoitus tuli heti perään, kun Niko syötti Konstan oik. laidalta karkuun. Kovalla vauhdilla Konsta röyhkeästi kaarsi kohti maalia ja ujutti pallon estelyistä huolimatta maalivahdin kainalon alta sisään. Hieman ennen erän loppua Mäki-Tuuri siirsi vapaalyönnistä pallon Nikolle, joka haki kaartaen kantille vauhtia ja sivalsi pallon verkkoon.

Erä II

Toinen erä jatkui hyvinkin samaan tapaan kuin ensimmäinen. Remix hallitsi peliä ja Ilmajoki yritti vastaiskuja. Poikien peli oli kuitenkin sen verran hyvin järjestäytynyttä, että puolustuksessa ei tilaa annettu ja hyökkäykset rakennettiin maltilla. Remix vei erän puhtaasti 2-0, kun ensin Einari pyssytti Nikon syötöstä alakulmaan. Ja erän loppupuolella Einari teki hyvän nousun ja harhautuksen päätteeksi napautti pallon verkon perille. Maalissa Mikkilän ei montaa torjuntaa tarvinnut ottaa, mutta vedot mitkä tuli, niin hoiti ne tyylikkäästi.  

Erä III

Peli meni pitkälti Remixin hallussa. Pojat jäädyttivät pelin hienosti ja omissa hyökkäyksissä ei hötkyilty. Paikkoja tuli ja vastustajan maalivahdilla riitti töitä. Mikkiläkään ei jäänyt toimettomaksi vaan toimi varmana lukkona Remixin päädyssä. Viimeiselle vitoselle käännyttäessä Remix sai jälleen mahdollisuuden pyörittää ylivoimaa. Nyt pojat olivat juonineen selvän toimintalinjan, sillä jäähyä kului 20s, kunnes verkko heilui. Herman-Niko-Konsta akseli toimi. Herman toimi kapellimestarina syöttäen ensin Nikolle laitaan. Niko jatkoi suoraan poikkikentän Konstalle, joka napsautti reikäkuulan tyhjään maaliin. Illan tyylikkäin tempaus oli sitten Erkkilän näytöstä. Hyvän kuvion päätteeksi Erkkilä otti kulmauksessa ensin pakilta länget ja jatkoi kuljetusta maalin taakse. Koko puolustus oletti, että Erkkilä kiertää maalin, mutta hänpä pysähtyi ja kiepautti pallon vanhanaikaisella sisään. Pojat kruunasivat päivän pelit komeaan voittoon 1-6 ja nappasivat täydet pisteet tasoittaen näin sarjatilannetta.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 012:27Antto Möykkynen Antti Taivalmaa
1 - 113:44Korpela KonstaEi syöttäjää
1 - 214:43Mäenpää NikoMäki-Tuuri Arttu
1 - 316:42Marttila EinariMäenpää Niko
1 - 427:41Marttila EinariMäki-Tuuri Arttu
1 - 5 (yliv.)39:40Korpela KonstaMäenpää Niko
1 - 642:41Erkkilä AleksiMäenpää Roni
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:49Työntäminen; Tiitus Ahonen2 min
39:20Kaataminen; Tiitus Ahokas2 min
Torjunnat:
Mikkilä Aleksi: 8 torjuntaa
Emil Ojala: 14 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
25Mikkilä Aleksi
Maalivahti
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
47Mäki-Reini Matias
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja