B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - SPV II klo 14.30 (3 - 2)

Aika: 4.1.2020
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1



FBC Remix vs. SPV II


ERÄ I

Einari aloitti heti aloituksen jälkeen Rikun syötöstä pommituksen kohti seinäjokisten maalia, mutta moke oli hyvin hereillä. Siitä huolimatta, että SPV:llä ei ollut kuin 9 pelaajaa, erä oli varsin tasaista vääntöä. Kuten yleensä, molemmat olivat hyökkäyksissä maltillisia ja rekensivat peliä välttäen virheitä. Kummankin puolustus pelasi hyvin ja pystyi blokkaamaan ja estämään pahimmat tilanteet. Erän ainokainen täysosuma nähtiin vajaan viiden minuutin kohdalla. REmix pääsi nopeaan vastahyökkäykseen, josta Lauri syötti määrämittaisen Tuukalle juoksuun. Yksin läpi viilettänyt Tuukka yritti vipata pallon kainalon alle, mutta moke torjui. Jatkotilanteesta SPV hieman uinahti maalintakana, joten Riku napasi pallon. Pudotus alaspäin laitaan Konstalle ja etukulma helähti. 

ERÄ II

Toinen erä ei juurikaan muutoksia peliin tuonut. Sama tasainen taisto ja pallon pyöritys jatkui. Vauhtia tuli jonkin verran lisää ja Remix oli hanakampi laukomaan. Vastahyökkäyksissä pojat olivat aktiivisempia ja saivat muutamia tilanteita luotua, mutta viimeistelyssä ei oltu ihan riittävän skarppina. yhdestä näistä pojat kuitenkin saivat maalinkin aikaiseksi. Tuukka aavisti poikkisyötön puolustusalueella ja katkon aikaiseksi. Pojat ampaisivat nopeasti kohti vastustajan päätyä. Rikuei aivan saanut Tuukan syöttöä hallintaan, mutta pystyi pitämään se itsellään. Hieno syöttö tavoitti Einarin pakkien välistä, josta onnekas rystysivallus upposi maalivahdin käden kautta alakulmaan. 

ERÄ III

Remix aloitti erän hieman laiskasti, joka kostautui välittömästi. Oppikirjamaisella pelaamisella SPV pelasi pallon laidan kautta keskelle, mistä lähti tarkka laukaus kohti ylänurkkaa. Puolustus jätti tarvittavan raon, eikä Hankosella ollut mahdollisuuksia torjua. Pallonhallinta oli enemmän Remixillä, joka laukoi kyllä hanakasti aina kun siihen tuli tilaisuus. Osa vedoista lähti kaukaa ja osui peittoihin. Remixiläiset pelasivat vaihdon hieman pitkäksi ja väsyneenä liike hidastui samaantahtiin kuin aivotoiminta. Oman maalin edustalla ei saatu kunnon purkua aikaiseksi vaan jäätiin kurvailemaan. Vastapuoli tarttui tilaisuuteen ja toi pelin tasoihin. Remix ei lannistunut vaan jatkoi pommitusta. Paikkoja oli, mutta maalia ei tahtonut tulla millään. Jos SPV:llä oli aiemmin onnea niin sattui sitä myös Remixille. Hyvää peliä pelissä esittänyt kentällinen Tuukka-Einari-Riku tekivät pelin ratkaisumaalin. Rikun syötöstä Einari pääsi tykittämään, mutta vastustajan blokki torjui vedon. Pallo jäi pomppimaan pelaajasta toiseen, jonka tuoksinasta se kimposi suoraan Tuukalle. Nopea näpäytys pamahti vastustamattomasti yläkulmaan ja Remix nappasi voiton. Erän lopussa SPV haki tasoitusta kuudella pelaajalla, mutta vaihdossa pelaajat eivät olleen tarkkana sillä kentällä oli liikaa pelaajia. 30 viimeistä sekuntia Remix sai pyörittää ylivoimaa. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 004:39Korpela KonstaIkola Riku
2 - 026:58Marttila EinariIkola Riku
2 - 130:16Eemi Keski-HeikkiläVertti Itämäki
2 - 235:23Niilo NiemeläLeevi Manninen
3 - 241:46Vieri TuukkaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
44:30Leevi Manninen2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 8 torjuntaa
Oskari Pitkäranta: 14 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
25Mikkilä Aleksi
Maalivahti
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
47Mäki-Reini Matias
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja