SB Vaasa klo 17.30 - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (6 - 2)

Aika: 4.1.2020
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1


SB Vaasa vs. FBC Remix


Erä 1

Remix aloitti pelin heti räväkkäästi Korpelan syöttäessä Siltalalle viivaan. Hetken tuumattuaan, kun ei löytänyt syöttöpaikkaa, päätti Lauri läväyttää kunnon lämärin. Ja sinnehän se napsahti, yläkulmaan, pahan maskin peittäessä maalivahdin näkökentän. Tämän jälkeen ei sitten mitään oikeastaan tapahtunutkaan. Vaasa hallitsi palloa ja rakenteli hyökkäyksiään. Remix puolusti hyvin ja vastasi nopeilla vastahyökkäyksillä. Vaasan kavennus syntyi erän loppupuolella. Pienen sähläyksen tuoksinassa pallo pomppi vastustajalle, joka pääsi yllättämään Hankosen maalissa. Pakin jaloista lähtenyt veto painui pienestä raosta etukulmasta sisään.

Erä 2

Jos Remix aloitti ensimmäisen erän tehokkaasti niin Vaasa vastasi toisessa vielä tehokkaammin. Vaasa voitti aloituksesta pallon, mikä pelattiin laitaan. Remixin puolustusmuodostelma ei ollut ihan muodossaan ja vastustaja sai kuljettaa avoimesti vetopaikkaan ja tykittää pallon verkkoon. Heti perään seurasi toinen osuma upean ohjauksen päätteeksi. Takaiskuista huolimatta Remix oli erässä aktiivisempi ja sai pelistä otetta tehden pian kavennuksen. Tuukka avasi vaparista Erkkilälle maalin taakse, joka latasi lyhyen kaarroksen jälkeen pallon etuyläkulmaan. Remixillä oli paikkoja tasoittaa peli, mutta osumat päätyivät tolppaan.

Erä 3

Parin minuutin musta hetki ottelussa koitui Remixin kannalta kohtalokkaaksi. Vaasan lisäosumassa Remixillä oli hieman epäonnea, sillä maalille syötöksi heitetty pallo muutti puolustuksesta sen verran suuntaa, että meni omaan maaliin. Onnetar ei suosinut Remixiä seuraavassakaan osumassa, johon Hankonen sai kättään väliin, mutta pallo ei vain tarttunut hanskaan. Remix otti aikalisän ja vaihtoi maalivahdiksi Mikkilän. Viimeisellä 5min Remix pelasi aggressiivisesti ja saikin useita paikkoja kavennukseen. Mutta Jimmy vastapuolella oli paikallaan ja torjui vedot. Mikkilä sai muutaman pelastuksen tehtyä erän lopulla, mutta joutui taipumaan kerran. Vastustaja sai vapaasti paukuttaa pallon verkkoon viisikon keskeltä, minne se pelattiin vapaalyönnistä.
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:05Siltala LauriKorpela Konsta
1 - 112:47Arttu-Eemeli KarhuMelvin Bystedt
2 - 115:36Eemeli SaariAukusti Korkeamäki
3 - 116:34Joni-Petteri KuoppalaAnton Bystedt
3 - 218:43Erkkilä AleksiVieri Tuukka
4 - 235:45Aukusti KorkeamäkiWäinö Laine
5 - 238:29Arttu-Eemeli KarhuWäinö Laine
6 - 244:35Max WestUrho Koski
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 4 torjuntaa
Jimmy Viitanen: 5 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
25Mikkilä Aleksi
Maalivahti
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
47Mäki-Reini Matias
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja