B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - Nibacos klo 12 (6 - 1)

Paikka: OP-Arena, Mustasaari
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1

FBC Remix vs. Nibacos

Erä 1

Pojilla oli selvä päämäärä heti ottelun alusta lähtien, mikä näkyi pelaamisessa. Ja kun ajatus oli selkeä ja syöttö kulki, niin tulostakin syntyi. Erän ensimmäinen vitonen oli tehokas ja Remix teki kaksi samantyylistä maalia. Ensin Herman laukoi Nikon syötöstä tarkan kudin maalivahdin jalan yli ja hetkeä myöhemmin oli Laurin vuoro tykittää samalta laidalta. Vastustajan vielä vaihtaessa pelaajia Lauri ampaisi laidalta vauhtiin, jonne Niko avasi nopeasti. Tarkka laukaus upposi osoitteeseensa. Remix hallitsi erää maltillisesti. Nibacos pääsi muutaman kerran kokeilemaan Hankosen refleksejä ja puolustuksen osaamista 2:1 vastaan, mutta tuloksetta.

Erä 2

Remix piti pelin hallinnan hallussaan ja ensimmäisen erän tapaan takoi pari osumaa viiden minuutin sisään. Pojat karvasivat maltilla ja saivat luotua hyvän paineen vastustajan puolustukseen. Riku sai katkaistua syötön, josta pallo pyöri suoraan Konstalle. Siitä paikasta Konsta ei erehtynyt vaan sivalsi pelivälineen maalivahdin ohi. Hieman myöhemmin Niko lähti omalta alueeltaan nostamaan hyökkäystä ja ajautui pallon kanssa laitaan. Sähäkkä laukaus viuhui pelaajamuurin läpi aina verkkoon asti. Remix antoi Nibacoksen juosta pallon perässä ja väsytti vastustajaansa.

Erä 3

Ei kahta ilman kolmatta. Remix vaihtoi Mikkilän maalille, koska Hankonen alkoi olla kohmeessa. Ei niinkään, että peli olisi sujunut huonosti vaan siksi, että vastustaja pääsi sen verran harvoin työllistämään. Pojat laittoivat pökköä pesään ja pyörittivät peliä syöttelyllään. Tilanteita tuli jatkuvasti ja vastustaja alkoi olla ahtaalla Remixin prässätessä. Jesper sai katkaistua vastustajan syötön omalla alueella, josta Herman pääsi luikkimaan karkuun. Yksin läpi viilettänyt Herman harhautti maalivahdin tyylipuhtaasti ja lisäsi Remixin johtoa. Tällä kaudella hyvää jälkeä myös edustuksessa tehnyt kaksikko Kangas-Mäenpää toimi jälleen. Herman peitti ensin laukauksen, josta Niko käänsi pelin nopeaan vastahyökkäykseen. Mukaan viilettänyt Herman sai helposti latoa pallon verkkoon suoraan Nikon syötöstä. Ottelun loppua kohden käännyttäessä Remix sai jäähyn kiinnipitämisestä. Tämän aikana Nibacos sai tehtyä maalin, kun paha veto napsahti tarkasti tolpan kautta sisään. Viimeisellä minuutilla Remixillä oli oma mahdollisuutensa pyörittää ylivoimaa, mutta enempää maaleja ei nähty.