ISB klo 15 - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (0 - 5)

Paikka: OP-Arena, Mustasaari
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1

ISB vs. FBC Remix

Erä 1

Ilmajoki tuli heti pelin alusta alkaen fyysisesti iholle ja vauhti oli sekin kovaa. Remix oli kuitenkin pallollisessa pelissä vahvempi eikä jäänyt kulmaväännöissä huonommaksi. Ensimmäinen maali oli oikeastaan myös osoitus siitä, että kaksinkamppailuissa pojat pärjäsivät hyvin. Herman jätti pallon Konstalla, jonka tulinen veto osui maalivahtiin. Maalinedustalla aina häärivä Riku oli selvästi kuunnellut Peten opit maskimiehen tehtävistä ja nappasi irtopallon veivaten sen maaliin. Hyökkäysalueen syöttely ja pelaaminen oli pojilta mallikasta ja Remixin toinen osuma oli tämän tulosta. Pallottelun jälkeen Herman sai kantata keskelle ja sivalsi tyylikkäästi pallon verkkoon.

Erä 2

Erä oli pitkälti Remixin hallussa, jossa pojat loivat jatkuvasti hyviä tilanteita. Syöttö kulki ja peli rullasi hienosti. Tilastomerkinnät tapahtuivat erän puolivälin paikkeilla, kun ensin Erkkilä sai 2min kädellä pelaamisesta. Jälleen kerran tuli todistettua se, että pojat pelaavat paremmin neljällä. Sillä Niko riisti pelivälineen ilmajokisilta ja muutamalla juoksuaskeleella ja harhautuksella hän oli karkumatkalla saaden Konstan ja Hermanin mukaansa. Niko syötti Konstalle, joka upotti pallon etukulmasta sisään. Remix oli päästä toistamiseen tekemään alivoimaosuman, kun hyvän puolustamisen päätteeksi Herman pääsi yksin läpi. Mutta viime hetkellä vastustaja sai mailansa eteen. Erän loppua kohden alkoi ilmetä turhautumisia ja hieman kyseenalaista pelaamista salibandykentälle…

Erä 3

Kova vauhti ja rajut kontaktit enteilivät jo ottelun alusta lähtien, mitä tuleman piti. Reilun minuutin pelin jälkeen tömähti sen verran rajusti, että Remix sai pelirangaistuksen ja lohjenneen hampaan. Näin Remix joutui pelata 5 min neljällä. Edellisellä kerralla tahtiin AV-maali eikä se nytkään ollut kaukana. ISB sai ylivoimansa aikana kolme laukausta aikaiseksi, jotka Hankonen torjui helposti. Pojat totesivat, kun näin hyvin peli sujuu alivoimalla, niin jatketaan sillä. Ja niin tehtiin. Matias lähti istumaan 2min:sta estämisestä. Kun ISB ei omalla ylivoimalla onnistunut, sai Remix kokeilla omaansa. Tulosta ei tullut, mutta vetoja kyllä – tolppa, oman pelaajan takapuoli, kypärä x2 sekä muutama himpun verran ohi. Paras paikka tuli Rikulle, joka suti takakulmalta vain vähän ohi, kun Remix sahasi muutamalla nopealla poikkisyötöllä ISB:n puolustuksen puhki. Nikon taituruus oli liikaa eikä vastustajalla ollut muuta mahdollisuutta kuin napata kädestä kiinni. Sillä seurauksella, että Remix sai rangaistuslaukauksen. Niko teki hienot harhautukset ja sai moken kyljelleen ja verkot heilumaan. Ja pisteeksi i:n päälle Mäki-Tuuri otti harhautuksesta mallia, vei vastustajan vipuun ja kneppasi pallon maaliin. Remix otti päivän toisen voiton tyylipuhtaasti 0-5.