Mestaruusjuhlintaa ja karsintapaikkaa hakemassa

09.03.2019

C1-pojat lähtivät Kokkolaan ennakkosuosikkina taistelemaan aluesarjan voittoa ja kiinnittämään itseään valtakunnalliseen karsintasarjaan. Kuuden pisteen etumatka alkusarjasta muihin joukkueisiin oli sinällään jo riittävä ja pojat tarvitsivat vain yhden tasapelin, jotta tavoite täyttyisi. Haastajina Remixillä oli SB Vaasa04, Nibacos ja SPV04, joka oli jo voittanut oman ikäsarjansa aluemestaruuden.


Tuomarilinja oli tällä kertaa tiukka ja pilli soi tiuhaan tahtiin. Jäähyjen sävyttämänä peleissä riitti tapahtumia ja tiukkoja tilanteita. Pojat tahkosivat päivän aikana kolme kovaa ottelua, joten malttia piti olla ja voimia säästeltävä. Pelit pelattiin kahden ottelun sykleissä ja välissä oli tunnin tauko. Näin joka joukkue sai hieman palautumisaikaa.

SPV04 tarjosi edellisessä kohtaamisessa hieman tappion karvasta makua yhden maalin erolla. Nyt pojilla oli kasvojen pesun paikka. Peli oli varsin kova vauhtinen ja tilanteita riitti kummassakin päässä. Ensin Remix oli niskanpäällä ja käytti tilaisuutensa tehokkaasti sekä näyttävästi. Ottelun kuluessa SPV pääsi kärryille mukaan ja oli vuorostaan hallitseva osapuoli. Remix sisuuntui näyttäen osaamistaan ja vauhtiaan. Loppua kohden Remixin vauhti ja henkilökohtainen osaaminen nousi isoon rooliin. Hankonen maalissa oli varma ja torjui SPV:n yrityksiä. Seinäjokiset osoittivat oman vaarallisuutensa ja sen että loppuun asti on pelattava.  

Nibacoksen kanssa pojat ovat ottaneet vuosien aikana monesti yhteen ja ottelut ovat olleet varsin tasaisia ja viihdyttäviä. Tällä kaudella Remix on ollut selkeästi vahvempi ja jaksanut paremmin taistella kolme erää. Remix ei tässä pelissä jättänyt sijaa arvailuille, vaan esiintyi tasaisen varmasti tehden syöttelyillä paljon tilanteita. Jäähyistä tuli tässäkin pelissä ratkaisevia, joiden vuoksi verkko heilui. Viimeiseen erään asti peli pysyi varsin tasaisena, mutta ratkesi lopulta selkeästi.

SB Vaasa04 on sekin antanut Remixille kelpo vastuksen. Vaikka molemmilla joukkueilla oli takanaan pitkä päivä ja olisi voinut olettaa, että väsymys painaisi jaloissa. Mitä vielä! Kentällä riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Remixin pelistä huomasi, että osalla jalka alkoi painaa. Mutta liike korvattiin hyvällä syöttöpelillä, mistä nähtiin näyttäviä kuvioita. Vaasa osoitti, että virheisiin ei ole varaa. Peli pysyi tasaisena viimeiseen erään asti, jossa Remixin taitavat pelaajat ottivat roolia. Silloin on helppo tehdä maaleja kun peli kulkee.

Ratkaisun hetket ja pelien tapahtumista voi lukea enemmän otteluraporteista
15.02.2020B-poikien kauden päätös Qmaxilla
02.02.2020Vauhtia ja vaarallisia tilanteita
04.01.2020Pyhien jälkeen Hollihaassa
01.12.2019Mitä tapahtui Ilmajoella 1.12
17.11.2019B-poikien pelit OP-Areenalla
26.10.2019B-nuoret avasivat oman kautensa Ilmajoella
09.03.2019Mestaruusjuhlintaa ja karsintapaikkaa hakemassa
02.02.2019C-03 lisäpisteiden metsästyksessä Lapualla
19.01.2019C1-pojat esittivät osaamistaan kotiyleisölle
06.01.2019C1- poikien Juna puksutti Tähtihallille

Siirry arkistoon »