F-junnuturnaus Kuortaneella 5.11.2017

19.11.2017

Kuortaneella F2-pojat pelasivat kaikkiaan kolme peliä. Otteluaikataulu oli tiukka ja aikaa palautumiselle ei juuri ollut. Tämä koettelikin joukkueen kestävyyttä ja taistelutahtoa mutta hienosti pojat tsemppasivat loppuun saakka. Kaikki pelit valitettavasti tällä kerralla hävittiin, mutta pelitaidot ovat kuitenkin pojilla kehittyneet huimasti viime otteluista.

Ensimmäinen peli pelattiin Nurmon Jymyä vastaan. Valto puolusti Remixin maalia ja häneltä nähtiin pelin aikana huikeita torjuntoja. Remixin maalintekijöinä toimivat Jesse, Aarni ja Lauri L. NJ vei kuitenkin 1. erän nimiinsä ja erätauolle lähdettiin lukemissa 3-6. Toisessa erässä maaliin pallon laukoivat Jessex2, Viljo ja Lauri J.x2.

Toisessa pelissä Remixin vastaan asettui Kuortaneen Kunto P. Nuutti toimi maalivahtina. Vastus oli kova ja harmittavasti 1. erän alussa peliin mukaan pääseminen vei joukkueelta aikaa. 1. erä päättyi KUKUP:n hyväksi 9-3. Hienoja maaleja saatiin kuitenkin tässäkin erässä aikaan, niistä kiitos Jesselle, Lauri J:lle ja Valtolle. Toisessa erässä Remix pääsi paremmin peliin mukaan ja verkot vastustajan maalissa saivat soimaan Jesse ja Jere.

Viimeinen peli käytiin Alajärveä vastaan ja Valto siirtyi takaisin Remixin maalivahdiksi. 1. erässä Jesse tykitti pallon vastustajan maalin kolmesti ja erä päättyi Alajärven johtotilanteeseen 7-3. Toisessa erässä Jesse teki vielä kaksi maalia lisää ja myös Nuutti teki hienon maalin.

Ottelu                                                                                         Tulos

NJ - FBC REMIX                                                                           10-8

FBC REMIX – KUKUP                                                                  5-11

ALAJÄRVI - FBC REMIX                                                              6-12