Kotiturnaus 21.1.2018

24.01.2018

21.1.2018, Isokyrö

Pojat avasivat kevätkauden kotiottelulla. Tutussa salissa pelattiin kaksi peliä, joissa vastaan asettuivat KuKu Punainen sekä SB Vaasa Punainen. Taskunpohjalle päivästä jäi kaksi karvasta tappiota, vaikka kaikkensa pojat kentällä yrittivätkin.

Remix:n valmennusjohto kokeili tällä kerralla pelipaikkojen suhteen muutamia muutoksia edellisiin otteluihin verraten ja nämä vaihdokset toivat peliin uutta särmää. Tutussa pelipaikassa hyökkäyksen puolella jatkoivat Nuutti Mäki, Lauri Jacklin, Jesse Sumuvuori,  Valto Palenius (1.peli maalivahtina) ja Samuel Perkiö (2.peli puolustajana). Pelipaikka pakin tehtävistä vaihtui hyökkäyksen puolelle Topias Vierillä ja Lauri Jouppilalla. Uutena pelaajana mukaan sarjapeleihin tuli Eemeli Viljanmaa. Puolustuksessa tuttuina syöttöjen katkaisijoina nähtiin Vili Hauta, Jere Liinamaa ja Lauri Kauppila (2.peli maalivahtina), uutta pelipaikkaa pakkina kokeili tällä kerralla Viljo Buckman. Pojat hoitivat uudessa pelipaikassa hommansa hienosti.

Ensimmäisessä pelissä vastustaja oli KuKu Punainen. Maalivahdin tehtäviä hoiti tutuilla otteilla Valto. Pelin ensimmäinen erä oli harmittavasti Kuortaneen Kunnon voitonjuhlaa, sillä maaleja heille syntyi erän aikana peräti 6, Remixin maalit jäivät vielä odottamaan laukojaansa. Tästä pojat eivät kuitenkaan lannistuneet, sillä toisessa erässä Remix pääsi peliin paremmin mukaan. Pakit saivat katkaistua hyökkäyksiä vastustajan puolelta ja hyökkäyspelin toimivuus sai vastustajan verkot heilumaan kaksi kertaa. Hyökkäyspaikkoja olisi ollut tarjolla enemmänkin, mutta palloa ei vain saatu sisälle. Maalintekijöinä Remixin puolelta nähtiin Jesse ja Lauri Jacklin. Tästä huolimatta peli päättyi Remixin tappioksi lukemiin 2-9.

Toisessa pelissä pelattiin SB Vaasa Punaista vastaan. Remixin maalissa oli tällä kerralla Lauri Kauppila. Maalivahdin tehtävät eivät olleet helppo pesti, koska vastustaja oli niin kovakuntoinen. Lauri suoriutui kovasta tilanteesta kuitenkin kylmän rauhallisesti. Tasoero joukkueiden kesken oli silminnähtävä ja maalierot olivat valitettavan suuret. Remixin poikien jalka alkoi jo painaa ja uskokin oli välillä koetuksella. Kotijoukot kuitenkin tsemppasivat poikia jatkamaan ja kannustus tuotti ajoittain hienoja suorituksia. Ensimmäisen erän aikana Vaasa takoi maaleja tasaisin väliajoin ja 10 minuutin jälkeen tilanne oli vastustajan hyväksi huimat 8-0. Pakkien työskentelystä todettakoon, että hienoja purkupalloja saatiin tuotettua ja tarjoiltua hyökkääjille. Vili, Jere, Samuel ja Viljo tekivät kentällä hienoa työtä, vaikka vastustaja välillä puskikin väkisin läpi. Hyökkääjistä Jesse yritti leipoa yhdessä Lauri Jacklin kanssa palloa maaliin useamman kerran mutta onni ei vain tällä kertaa ollut heidän matkassaan. Nuutti, Valto, Topias, Eemeli ja Lauri Jouppila taistelivat myöskin hienosti hyökkäyksen puolella. Erän loppupuolella Jere veti kovan laukauksen kohti vastustajan maalia ja näin saatiin avausmaali tehtyä. Erätauolle lähdettiin tilanteessa 1-9.

Toisessa erässä sama meno jatkui, Vaasa tykitti maaleja. Remixin hyökkäys sai kuitenkin saateltua pallon maaliin Jessen johdolla ja koko joukkue tuuletti tätä onnistumista yhdessä. Tämän jälkeen Vaasa kuitenkin teki vielä muutamat maalit. Peli päättyi Remixin tappioksi 2-16.