F2-poikien pyöritystä kotiturnauksessa 24.11. ja Vaasassa 9.12.

10.12.2018

F2-pojat ovat olleet kahdessa edellisessä turnauksessa kovassa pyörityksessä. 24.11. pelatussa kotiturnauksessa ei auttanut edes kotijoukkojen kova kannustus, vaan pojat joutuivat tunnustamaan vastustajat paremmiksi. Ensimmäisessä pelissä pojat olivat vähän unella ja edellisessä turnauksessa voitettu SB Vaasa Musta vei voiton niukasti 8-6. Toisessa pelissä vastaan asettui vikkeläksi todettu SB Vaasa Oranssi, joka pyöritti peliä, vaikka Remixin pojatkin hienosti taistelivat ja vei voiton luvuin 9-6. Viimeisessä pelissä jo väsy painoi, eikä jalka enää noussut ja SPV kuittasi voiton selvin luvuin 7-1.

9.12. pelattiin Vaasan urheilutalolla taas vaasalaisia vastaan. Ensimmäinen peli alkoi poikien vasta heräillessä. SB Vaasa Musta pyöritti ensimmäistä erää tehden maaleja toisensa perään. Vili teki parhaansa maalissa, mutta ei voinut mitään vastustajien tarkoille laukauksille. Toisessa erässä Remixin pojatkin heräsivät, Miika laukoi peräti 5 maalia pokaten ahkeroinnillaan pelistä tsempparipalkinnon. Lauri K pääsi vetämään rangaistuslaukauksen, vastustajan estäessä häntä maalintekotilanteessa. Olisi tarvittu vielä kolmas erä, että loppulukemat 12-6 olisi saatu käännettyä paremmaksi.

Toisessa pelissä vastaan asettui tyttöjoukkue SB Vaasa Pinkki. Tytöt syöttelivät palloa taitavasti, mutta hienosti pääsivät pojatkin peliin mukaan. Miika torjui loistavasti monta hyvää vetoa. Jesse teki hienoja riistoja keskellä kääntäen pelin Remixin hyökkäykseksi. Topias esitti ennennäkemättömiä vääntöjä taistellen pallosta pokaten niiden ansiosta tsempparipalkinnon. Peli päättyi poikien hienosta taistelusta huolimatta tyttöjen 5-3 voittoon.

Päivän viimeisessä ottelussa vastaan asettui epävirallisessa sarjataulukossa kärjessä oleva SB Vaasa Oranssi. Vastustaja aloitti tyrmäävästi takoen 3 maalia 3 minuutissa. Rasmus venyi maalissa, Lauri J., Samu, Vili ja Roope taistelivat puolustuksessa; Jami, Alec, Topias ja Lauri K. kamppailivat hyökkäyksessä,  mutta vastustaja pyöritti peliä. Maalieron kasvaessa otettiin viides pelaaja kentälle, vaikka ei vaihtomiehiä enää ylimääräisiä ollutkaan Miikan ja Jessen lähdettyä juhlimaan hyvin sujunutta edellistä peliä, tai ehkä jotain muutakin. Lauri K:n loukattua jalkansa piti vielä vaihtaa maalivahtiakin toiseen erään. Lauri J pokkasi hyvällä puolustuspelillä tästä pelistä tsempparipalkinnon. Peli päättyi 16-4 lukemiin, hyvää kokemusta taas saatiin ja mukava oli pelata.