F2-pojat Vaasassa 10.3.2019

17.03.2019

F2-poikien joukkue lähti pienellä, mutta sitäkin sisukkaammalla porukalla tutuksi käyneeseen Vaasan urheilukeskukseen. Mukana pelissä Jesse, Lauri J, Lauri K, Miika, Rasmus, Roope ja Samu.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SB Vaasa Valkoinen. Peli alkoi lupaavasti ja ensimmäisen erän jälkeen pojat johtivat peliä, Lauri K hoiti hienosti tonttinsa maalin suulla. Toisessa erässä Vaasan pojat tulivat voimalla ja käänsivät tilanteen edukseen. Toisen erän lopussa, 2 minuuttia ennen pelin loppua, Vaasa johti 7-5. Pojat ottivat todelliset tehominuutit pelin loppuun ja tasoittivat pelin. Hienon taistelun lopputulos siis 7-7.  Tsempparipalkinnon pokkasi pelien uurastaja Miika.

Toisessa pelissä kohdattiin SPV. Remix hallitsi peliä alusta loppuun asti. Maaliero kasvoi tasaisesti ja vastustaja sai ottaa viidennen kenttäpelaajan. Ylivoimasta huolimatta ei SPV saanut eroa kavennettua, päinvastoin Remix lisäsi tehoja, ja jatkoi hyvää peliä. Maalivahti Rasmus esitti tänäänkin loistavia torjuntoja ja nappasi tsempparipalkinnon.

Viimeisessä pelissä Roopen jalka kipeytyi niin pahaksi, ettei hän pystynyt enää pelaamaan. SB Vaasa Mustan joukkuetta vastaan lähdettiin siis 6 pelaajan voimin. Miika asettui maaliin. Peli eteni tasaisesti 2-2 tilanteeseen asti. Sitten alkoi jalka painaa ja Vaasan pojat karkasivat 7-3 johtoon. Remix sai ottaa viidennen kenttäpelaajan ja kaikki pojat olivat sen aikaa kentällä, että ero kaventui 7-5. Hienon nousun päätteeksi pojat pääsivät 7-6 tilanteeseen, johon peli sitten päättyikin. Lauri J. sai hyvien taistelujen ansiosta tsempparipalkinnon.

Kaikki pojat osoittivat päivän peleissä hienoa taistelutahtoa ja maaleja kirjattiin jokaiselle pelaajalle. Erikoistilanteita oli harjoiteltu, nyt asettuivat muurit oikeille paikoille ja vapaalyönnit lauottiin oikeaan suuntaan. Tästä on hyvä jatkaa kauden viimeisiin peleihin.