F2 pojat Kälviällä 31.3.2019

31.03.2019

F2-poikien kauden viimeiset pelit Kälviällä. Kellojen siirrosta huolimatta pelaajat olivat ajoissa paikalla.

Ensimmäisenä kohdattiin Jeppis. Pelin alku hieman kangerteli, mutta sitten pojat pääsivät vauhtiin. Ensimmäinen maali syntyi Vilin avauksesta Lauri Jouppilalle, joka syötti maalin nurkalle Topiakselle, joka laittoi verkon tötterölle. Toisen maalin tekijänä kunnostautui Miika ja kolmas maali oli Jamin taidonnäyte. Maalit syntyivät hienojen syöttöjen ja kuljetusten seurauksena. Vastustaja pääsi rokottamaan yhden maalin verran toisessa erässä poikien hieman unohtaessa puolustamisen - mutta lopputulos 3-1, hyvä olla. Kokonaiskuva pelistä hyvä. Paljon onnistumisia kaikilla ja hyvää yrittämistä. Tsemppipalkinto annettiin maalivahtina hyvin pelanneelle Lauri Kauppilalle.

Toisessa pelissä vastaan asteli Nibacos. Peli alkoi heti huomattavasti vauhdikkaammin kuin edellinen. Pallo liikkui päästä toiseen ja maaleja tehtailtiin ahkerasti. 2 minuutin kohdalla Remix meni 1-0 johtoon Topiaksen maalilla. Ei mennyt kuin hetki, niin vastustaja tasoitti ja meni ohi, tilanteeksi 1-3. Seuraavan maalin teki Jami kaventaen 2-3. Nibacos teki tämän jälkeen kaksi maalia nopeaan tahtiin. Remixin viimeiseksi maaliksi ensimmäisessä erässä jäi Miikan osuma 10 minuutin kohdalla. Nibacos kuritti vielä 3 maalin verran. Erätauolle siis mentiin 3-8 tilanteessa. Toisessa erässä maalintekijöinä kunnostautuivat Miika ja Jesse. Vastustaja taiteili pallon maalivahtina hyvin pelanneen Lauri Kauppilan taakse vielä 5 kertaa. Peli päättyi siis 5-13 tappioon. Yritystä oli runsaasti, mutta vastustajan jalat olivat hieman Remixin poikien jalkoja vikkelämpiä. Tsemppipelaajana palkittiin Samu.

Kolmannessa pelissä asteli vastukseksi SB Vaasa Punainen. Peli alkoi hienosti Jamin siirtäessä Remixin 1-0 johtoon. Johto ei kauan kestänyt, Vaasa tasoitti ja meni maalilla ohi. Hetkisen kuluttua Vili tasoitti pelin 2-2. Tämän jälkeen Vaasa meni menojaan tehden 5 maalia peräjälkeen. Miika vielä kaunisteli lukemia tehden maalin. Lopputulos oli 3-10.
Tsemppipalkinto meni koko päivän
hienosti pelanneelle Miikalle. Lauri K maalivahtina pelasti monta maalinpaikkaa torjunnoillaan. Kokonaisuudessa vaihteleva päivä, hyviä suorituksia, mutta opeteltavaakin jäi.