F-pojat Kälviällä 15.2.2020

16.02.2020

Pitkiä turnausmatkoja piisaa F-pojilla tällä kaudella, joten nyt otettiin bussi alle ja lähdettiin retkeilemään kohti Kälviää 16 pojan voimin ja saman verran saatiin kannustajia mukaan. Musta ja Oranssi joukkue pelasivat vuorotellen, välissä jopa yhden pelin tauko. Kaikille kertyi kolme peliä ja innokkaimmille tuli jopa 5 peliä.

Musta joukkue kohtasi ensin Mailattomat ja aloitti pelin vahvasti, ekan erän jälkeen peli oli Remixille 2-0. Toisessa erässä Mailattomat tasoitti tilanteen. Hienon läpiajon seurauksena Remix meni 3-2 johtoon ja puolusti tarkasti ihan viimeiseen asti. 3 sekuntia ennen pelin loppua vastustaja sai kuitenkin pallon jostain pomppimaan Remixin maaliin ja tilanne päättyi 3-3. Toisessa pelissä Nibacos sininen pyöritti taidokkaasti peliä alusta loppuun asti ja korjasi voiton 12-1. Viimeisessä Mustan joukkueen pelissä tuli vastaan Nurmon Jymy. Jymyn nappasi voiton, tulostaulun mukaan luvuin 9-2, mutta viimeinen maali tuli kyllä selvästi summerin soiton jälkeen. Säbämestaripalkinnon pokkasivat Ville, Jesse ja Vilho. Onnistuja palkinnot menivät pienemmälle Rasmukselle, Samulle ja Lauri K:lle.

Oranssi joukkue aloitti urakan Nurmon Jymyä vastaan. Nurmo hallitsi tätäkin peliä ja korjasi voiton luvuin 10-2. Nibacos valkoinen osoittautui aivan käsittämättömän taitavaksi porukaksi ja takoi maaleja toisensa perään hurjaa tahtia. Remix pääsi hienosti mukaan viime minuuteilla ja sai pari komeaa maalia, lopputulos 2-20 Nibacokselle. Mailattomat aloittivat päivän viimeisen pelin vahvasti. Remix pääsi toisessa erässä hienosti peliin mukaan ja kavensi tilannetta tasaiseen tahtiin. Voitto kuitenkin Mailattomille 10-5. Säbämestaripalkinnot Oranssissa joukkueessa Roopelle ja hyvin maalivahtiuransa aloittaneelle Ilmarille sekä Danielille. Onnistujapalkinnot hienosti ensimmäisen turnauksensa pelanneelle Jesse K:lle, Jamille ja Wilmerille.