Pohjanmaan herruus ratkottiin viimeisessä turnauksessa

Share |
04.03.2018

Enää oli pari kovaa ottelua jäljellä. Omista peleistä piti ottaa voitot ja sarjakärkenä olleen SPV:n piti hävitä molemmat ottelunsa, jotta sarjan voitto olisi irronnut Isoonkyröön. Nyt otettiin kaikki keinot käyttöön. Harjoittelut jäivät vähemmälle ja pojat kävivät kohottamassa henkisiä ominaisuuksia Viitasaarella. Leiri toimi loistavasti, kiitos siitä Holman Eerolle ja muille mukana olleille. Mieliala oli korkealla, vaikka pojat olivat reissusta hieman väsyksissä. Pieni murhe valmentajilla oli sillä joukkue oli edelleen puolikuntoinen ja pelikone –Ronin poisjäänti harmittava takaisku.    


Helppoja pelejä ei todellakaan ollut. Nibacoksen kanssa Remix joutui kamppailemaan ankarasti. Erien alut olivat isossa roolissa, joissa ratkaisevat maalit tehtiin. Jos itse ottelu kulki aaltoilemalla, niin jokainen erä oli melkoista eestaas liikettä. Hyökkäyksessä peli kulki, kunhan sinne ensin päästiin. Vahvalla itsetunnolla ja kivenkovalla luonteella pojat puolustivat hyvin ja viimeisenä lukkona oli maalissa häärännyt Hankonen.

Kauden alussa Nurmon kanssa oli jo puhuttu, että keskinäisessä kohtaamisessa sitten katsotaan kumpi sarjan herruuden ottaa. Kaikella tapaa sarjan kannalta ottelu oli merkittävä. Nurmon voittaessa sillä oli mahdollisuus nousta kärkeen. Remixin voittaessa se nousisi kärkeen, mutta tarvitsisi vielä apuja muilta.

Ottelu oli huima. Jälleen kerran pojat pääsivät yllättämään. Puolustus oli todella timanttia ja kuin Kiinan muuri. Hankonen maalissä esitti uskomattomia torjuntoja. Jokainen pelaaja tiesi panoksen ja uhrautuen taisteli joka tilanteessa antaen kaikkensa. Remix hyökkäsi maltilla ja viimeistely oli rautaa. Mutta Nurmo ei antanut periksi vaan yhtälailla janosi voittoa. Ratkaisu meni kirjaimellisesti kalkkiviivoille.

Lue jännittävien otteluiden raportit linkistä https://www.fbcremix.com/joukkue7530/ottelut.html

19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa
28.08.2018Kotisivuilla uusi kausi 2018-2019