C1-pojat aloittivat pelirupeaman Qmaxilla

Share |
29.09.2018

Ja taas sitä mennään. Säbäkausi starttasi remixiläisittäin useammalla joukkueella ja jännättävää la päivässä oli runsaasti, kun 03-pojat pelasivat Nurmossa, D-pojat Kälviällä ja edustus Laihialla. 03:n aluesarjan joukkueet olivat hieman muuttuneet. Nurmo ja Spv yhdistyivät ja taistelevat tämän kauden SM-sarjassa, jossa myös Remix väriä mukana. Samoin Nibacos04 pelaa tänä vuonna ikäluokkansa SM-sarjaa, joten kovia joukkueita oli jäänyt pois. No, toki vanhoja tuttuja on mukana, jotka vaanivat Remixin päänahkaa. Hyvä niin, saadaan haastavia ja tasaisia pelejä. Pojat ovat valmiina, sillä joukkueeseen saatiin vahvistuksia Vaasan ja Ylistaron suunnalta. Harjoitusten perusteella poikien pelit tulevat varmasti olemaan hienoa katsottavaa.


Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin 03:n historiassa ensimmäisen kerran LaPo Lapualta. Muuta tietoa joukkueesta ei ollut kuin se, että se pelasi viime kaudella alemmassa loppusarjassa. Isoja pelaajia näytti olevan ja valmentajat tuumivat millainen pelistä tulee. Pukukopissa pojilla oli rento tunnelma joskin hieman hermostunut. Olihan sentään kauden avausottelu kyseessä. Alkuun se näkyi myös pelissä, mutta aikansa kun pulloa ravistellaan, niin se aukeaa poksahtaen. Pojat antoivat kelpo esityksen taidostaan ja vauhdistaan, vaikkakin kolme kovan luokan pelaajaa oli rosterista pois. Ottelussa tuli paljon onnistumisia ja moni pelaaja pääsi heti tilastoihin mukaan.

SB Vaasa04 kanssa oltiinkin sitten jo tuttuja ja odotetusti toisesta pelistä tuli paljon haastavampi. Vaasalaisilla oli tuntumaa kovista peleistä SM-karsinnoista, joten helppoa peliä ei missään nimessä voinut odottaa. Ja tasaista vääntämistä se olikin. Remix aloitti terävästi, mutta Vaasa osoitti, että hereillä pitää olla. Toisessa erässä pojat terästäytyivät ja ottivat ohjaksia haltuunsa. Vauhtia riitti ja tilanteita nähtiin yllin kyllin – hienoja sellaisia. Remix oli hienokseltaan niskanpäällä, mutta Vaasalaiset näpäyttivät poikia ja näyttivät, että loppuun asti pitää pelata.

Lisää peleistä poikien kotisivuilla

http://www.fbcremix.com/joukkue7530/ottelut.html

19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa
28.08.2018Kotisivuilla uusi kausi 2018-2019