C03 poikien toinen turnaus Kokkolassa

Share |
27.10.2018

Remix matkasi Hollihakaan koko joukkueen voimin. Kerrankin terveenä ja täysin kentin pojat ottivat tällä kertaa selvää Ilmajoen Salibandystä ja Kokkolan Nibacoksesta. Pitkän matkan reissut ovat aina jostain syystä olleet pojille hankalia, sillä joka kerta he ovat tarvinneet kunnon sytykkeen, että pääsevät kunnolla horrostilasta hereille. Voi sitä haukotusten määrää…


Ilmajoesta ajateltiin etukäteen, että suurilukuiset lukemat pitäisi tulla tauluun. Joskaan pojat eivät ihan ylimielisesti lähteneet pelaamaan vaan ottivat heti alkuun pelin haltuun ja pyörittivät sitä varsin tyylikkäästi. Toisessa erässä tempo hieman putosi ja pojat pelasivat enemmän ilmajokisten tahtiin. Peli kyllä kulki, mutta erä oli tasaisempi. Loppu oli sitten jo tutumpaa ja upeita suorituksia nähtiin. Mutta aivan puhtain paperein ei voi poikia päästää, sillä muutamia karmaisevia syöttöjä ja uinahduksia sattui, mistä vastustaja rokotti.

Remix oli etukäteen jo tietoinen, että Nibacoksen joukkue ei ollut enää se sama, jota vastaan vuosien aikana on totuttu taistelemaan. Toki tarkkana piti olla, sillä kyllä pojat pelata osaa. Remixillä oli selkeä taktiikka, jota pojat toteuttivat täydellisesti. Peli oli hienoa ja maltillista. Syöttely oli hyvää, pallo liikkui ja pelaajat löysivät paikat, mistä pääsi lataamaan. Ensimmäinen erä varmaa peliä, toisessa hieman lisättiin vauhtia ja viimeisessä sitten annettiin mennä kunnolla. Nousujohteisella pelillä ja tiiviillä viisikkopelillä pojat olivat pitelemättömiä.

ylivoimalla.png

09.07.2019Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen täydessä käynnissä
19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa