03 poikien pelit jatkuivat OP-areenassa

Share |
11.11.2018

Remixin 03 pojat ovat päässeet hyvään vireeseen tälle kaudelle ja voitokkaasti on tähän mennessä pelit sujuneet. Harjoituksissa on ollut intoa ja vauhtia, vaikkakin treeniajat ovat olleet myöhäiset. Kauden kolmanteen turnaukseen lähtiessä ainakin harjoitusten perusteella oli lupa odottaa varsin vauhdikasta ja liikkuvaa peliä. Tällä kertaa haasteen Remixille esittivät Seinäjoen joukkueet, SPV/NJ II ja SPV 04. Sen verran etukäteen oli kuultu, että varsinkin nuoremmat speveläiset odottivat joukkueiden kohtaamista.


Remix lähti otteluun rauhallisen varmasti ja vältti turhia riskejä. Peli kokonaisuutena meni odotetusti ja Remix hallitsi sitä hyvällä syöttöpelillä. Maalitilanteissa Remix oli terävempi ja käytti paikkansa paremmin. Yksilötaidoissa pojat näyttivät osaamistaan eikä joukkuepelikään ollut sen huonompaa. Opeteltavaakin löytyi sillä omassa päässä pelattiin huolimattomasti ja näistä peliveljet näpäyttivät Remixiä.

Toisessa pelissä oli vauhtia enemmän ja kumpikin joukkue sai hyviä myllytyksiä aikaiseksi. Remix ei tässä pelissä juurikaan laakereilla lepäillyt vaan antoi pallon pyöriä ja jalkojen liikkua. Pommitus hyökkäyspäässä oli tehokasta ja puolustuksessa oltiin nyt varmempia. Erät pelillisesti olivat tasaisia, mutta tehokkuudessa Remix oli parempi. Kova vauhti söi vastustajaa ja pojat osoittivat mitä harjoituksista oli opittu.

Tarkempaa analyysiä otteluraporteissa.