Ilmajoki-Hallin parketilla säpinää

02.12.2018

Remix 03-poikien joukkue pelasi vuoden viimeiset pelinsä Ilmajoella, joissa vastaan asettui BlueFox ja SB Vaasa04. BlueFox ei pisteitä ole sarjassa nuorella joukkueella kerännyt, joten lähtöasetelmat otteluun oli selkeästi Remixin eduksi. Ja kyllä pojat osoittivatkin, miksi he kärjessä ovat. Näin paukkuja saatiin säästeltyä kärkitaistoon SB Vaasaa vastaan. Vaasa lähti jälleen haastamaan Remixiä, eikä helppoa peliä odoteltukaan.


BlueFoxia vastaan pojat ottelivat nyt ensimmäistä kertaa. Tilastoja oli katseltu ja todettu, että rennolla fiiliksellä pojat saivat pelata. Ennen peliä pukukopissa sovittiin selvät tavoitteet, joita pojat toteuttivat. Pelillisesti ottelu oli selvää Remixin dominointia, eikä BlueFox montaakaan kertaa omalla hyökkäysalueellaan päässyt käymään. Pojat pelasivat alun maltillisemmin, kunnes maalihanat aukesivat. Pallo pyöri hienosti, vaikka moni ei alustaan ollut tottunut. Aikataulussa järjestäjät olivat hieman jäljessä, joten pojat päättivät auttaa heitä hieman. Yksi Remixin vahvuus on ollut se, että pelin ratkaisijoita löytyy koko joukkueesta, eikä maalinteko jää maalitykkien harteille. Tässäkin pelissä moni kartutti pistetiliään.

Päivän ”pääottelu” oli varsin vauhdikas ja hyvä tasoinen heti alusta alkaen. Erien alussa Remix oli vahvempi, kun taas Vaasa painosti loppupuolen tiukasti. Remixin fyysisyys aiheutti päänvaivaa niin Vaasalle kuin itse Remixille. Remixille siinä mielessä, että sen vuoksi tuli muutama jäähy. Poikien alivoima on vuosien saatossa ollut toimivaa, eikä sen aikana ole tullut kuin kaksi maalia - toinen tänään. Ilahduttavaa oli nähdä poikien pelaavan joukkueena, joka näkyi kentällä toistensa tukemisena ja auttamisena. Jokainen taisteli kaksinkamppailuissa ja omaa maalia varjeltiin rohkeasti peittämällä vetoja sekä siivoamalla maalinedusta puhtaaksi. Yksilötasolla pystyttiin tekemään tärkeitä ratkaisuja, jotka olivat ottelun kannalta merkityksellisiä.

Tarkempia ajatuksia peleistä otteluraporteissa

04.12.2019ÄF-BEE-CEE REMIX!!!
20.09.2019Miesten edustusjoukkue valmiina alkavaan kauteen
09.07.2019Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen täydessä käynnissä
19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa