C1- poikien Juna puksutti Tähtihallille

Share |
06.01.2019

Puhtaalla pelillä sarjassa ykkösenä oleva Remix aloitti vuoden 2019 varmoin ottein, vaikkakin harjoittelu joulutauolla jäi vähiin. Joulun välipäivinä ja ennen turnausta saatiin väki kuitenkin kasaan ja päästiin pelailemaan. Reeneissä pojat nakuttivat kovalla prosentilla palloja verkkoon. Tosin valmentajan ollessa maalissa siihen ei suurta osaamista tarvittu, mutta loppiaisen pelit olisivat päättyneet heti ensimmäiseen erään, jos peli olisi samanlaista. Eli hyvät asetelmat peleihin oli.


Lapuaa vastaan lähdettiin löysäillen ja asenne näkyi otteissa. Itsevarmuutta oli paikoitellen liikaakin ja pallon liikuttelu jäi odotuttamaan. Syötöissä oli petrattavaa, eikä kuviot alkuun istuneet paikoilleen. Hetken hakemisen jälkeen tulosta alkoi tulla, eikä Lapualaiset kovinkaan montaa kertaa päässeet vierailemaan Remixin maalilla. Tosin ne harvat kerrat, kun sinne pääsivät, olivat ne kohtuu vaarallisia tilanteita. Johtuen osin heikosta puolustamisesta. Remixin peli oli tasaisen varmaa ja lopputulos oli sen mukainen.

Ilmajokea vastaan piti olla jo astetta terävämpänä. Joukkueesta löytyy muutama vauhti-Veikko, jotka läpi päästyään osaavat kyllä viimeistellä. Remix lähti hyvällä fiiliksellä peliin ja nautti tekemisestään. Paikan tullen tilaisuus hyödynnettiin. Ellei tilaa ollut niin se rakennettiin. Erä erältä pojat paransivat peliään, kun taas vastustaja pysyi samalla tasolla. Tuloksellisesti ja pelillisesti ottelu oli Remixin hallintaa alusta loppuun.

Kuka teki ja mitä? Lukaise otteluraportti poikien sivulta